2777
2789
عنوان

خونمون سنگینه انژی منفی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 48 پست
ممنون عزیز دلم حتما میخرم❤

فدات فقط از هرکس خریدی بگو اعمالشم خودش انجام بده چون سخته اعمالش

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا شما هم ؟ به خدا قسم ما خانوادگی تو اون خونه روز خوش ندیدیم فکر کن حتی الان هم چند سال گذشته ج ...

وااای به والله قسم دست رو قران میذارم انگار دقیقا کلمات تو ذهن منو داری تکرار میکنی برای ما یه شهر دیگست باورت میشه حتی بدم میاد برم تو اون شهر ؟ منم خانوادمون کامل از هم پاشید نه فقط ما حتی مستاجرایی که اوردیم حس کردن و دیدن خدا لعنت کنه جادوگرای بیشرفو 

وااای به والله قسم دست رو قران میذارم انگار دقیقا کلمات تو ذهن منو داری تکرار میکنی برای ما یه شهر د ...

چه جالب ، حالا خدا رو شکر ما فروختیمش ولی مثه اینکه کسایی که بعد از ما اومدن توش اونا هم پی بردن مثه مستاجرای شما🤦‍♀️ 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که