2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ اینطوریه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 50 پست
آره اونیم که ۲_۳سال درس خونده واسه کنکور شبش یه آدم از خدا بی خبر اینطوری سر صدا کنه نذاره اون بچه ب ...

ببین مثلا فکر کن یه نفر نتونه بخوابه فردا میره سرکار خودشم نمیدونه چشه ولی عصبیه بعد یه کاری میکنه ک از کار اخراجش میکنن...

حالا اونا بگن وا یه شب عروسیه دیگه همسایه ها باید خفه شن ک ما میخواییم برقصیم...

این یه مثال هست فقط

نگاه من و شما به زندگی متفاوته!

ربطی به نگاه به زندگی نداره 

آدم قبل هرکاری باید جوانب رو بسنجه 

منی که میخوام ساز و دهل بیارم باید اول فکر کنم که آیا صداش بقیه رو اذیت میکنه یا نه 

اگه یه نفر بیمار قلبی باشه یا یه نفر کنکور یا هر امتحان مهم دیگه ای داشته باشه این کارم چقدر اذیت شون میکنه

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما بعد عروسیمون بدون سر و صدا فقط خودمون دوتا اومدیم خونه...حتی تو خیابونم بوق بوق نکردیم..حالا مگه ...

چههه عالی ای کاش همه مث شما بودن👌

منم جدیدا تو فامیلامون هرکس عروسی میگیره بعد تالار یا تنهایی میرن خونه 

یا هم تو خونه هم اگه بخوان با فامیلا برقصن فقط آهنگ میذارن از اسپیکر صداشم در اون حد زیاد نیست که همه همسایه ها بشنون 

ولی بعضیا فکر میکنن اگه دهل نیارن زمین به آسمون میاد

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

چههه عالی ای کاش همه مث شما بودن👌منم جدیدا تو فامیلامون هرکس عروسی میگیره بعد تالار یا تنهایی میرن ...

اره دیگه فک میکنن عروسی شاهزاده و ملکه باید کل مملکت باخبر بشن...

من قبلا یه بار همسایه مون اینکارو کرد...

حداقل فرداش کلی غذا و شیرینی و میوه آورد ک باز یکم دلم آروم گرفت.‌.