2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ اینطوریه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 50 پست
پدربزرگ من بیماری قلبی داشت یه بنده خدایی شب عروسیش جا نداشتن پدربزرگم از خونه رفت تا اونا ارگ رو بی ...

دقیقا درود بر شما 👌👌👌

بعضیا فکر میکنن بیماری یعنی مثلا سرماخوردگی 

انقدر سطح فکرشون پایینه 

روح پدربزرگتونم با ائمه محشور باشه انشاءالله🌸

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

هرکس موقع مریضی یه واکنشی داره شما برات مهم نیست همه که اینطور نیستن شاید یه نفر فرداش کنکور داشته ب ...

زندگی توی آپارتمان نیاز به سازگاری و همزیستی مسالمت آمیز داره

ممکنه یه شب همسایه عروسی داره 

یه روز ما بنایی داریم 

یه روز ...

هر کسی ممکنه به نوعی باعث بهم خوردن آرامش کس دیگه ای بشه. اگه یکی دنبال آرامش مطلقه باید بیشتر هزینه کنه خونه ویلایی بگیره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا درود بر شما 👌👌👌بعضیا فکر میکنن بیماری یعنی مثلا سرماخوردگی انقدر سطح فکرشون پایینه روح پدرب ...

ممنون عزیزم

روح رفتگان شما هم شاد🌱🖤

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

طرف پول نداره چی کار کنه یه جوری میگین تالار انگار رایگان همش چند ساعت عروسی از ۹ شروع میشه نهایت تا ...

عزیزم اینا بعد از تالار یه سری هم میان تو خونه سر و صدا میکنن....

وگرنه کسی ک تو خونه عروسی نمیگیره...

یا اگه بگیره ام باز باید مراعات بقیه رو بکنن...

مگه باید حتما عروسی خیلیییییی پر صدا باشه...

قرار نیست یه عده زیادی از آدمها تحمل کنن ک یه عده دیگه خوشحال باشن...

یا اینکه باید قبلش به همسایه ها اطلاع بدن و اجازه بگیرن

اونی که آسایش حداقل ۳۰۰نفر براش مهم نیست خودخواهه خانم محترم الان ساز و دهل واجبه ؟

خانم محترمممم گل عروسیشه پارتی نگرفته که ۳۰۰ نفر مطمئن باش ۱۰ تاش مثل تو چون این شرایط برای هر کی پیش میاد یه روز خوشی یه روز ناراحتی خونه ست دیگه طبیعت زندگی 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
پدربزرگ من بیماری قلبی داشت یه بنده خدایی شب عروسیش جا نداشتن پدربزرگم از خونه رفت تا اونا ارگ رو بی ...

همیشه شرایط طبق ایده آل های ما نیست 

گاهی لازمه ما یکم انعطاف پذیری بیشتری نشون بدیم 

زندگی توی آپارتمان نیاز به سازگاری و همزیستی مسالمت آمیز دارهممکنه یه شب همسایه عروسی داره یه روز ما ...

ما به والله این خونه مون ویلاییه 

یه خونه دیگه مون آپارتمانیه که تو شهر دیگه است 

صدای اینا از چندکوچه اون ور ترمیاد خانم محترم 

خونه ماهم آپارتمانی نیست

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

همیشه شرایط طبق ایده آل های ما نیست گاهی لازمه ما یکم انعطاف پذیری بیشتری نشون بدیم

بله طبق ایده آل نیست

ولی کسی که بیماری داره ک به سر صدا حساسه حالش بد میشه چطور انعطاف نشون بده 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

خانم محترمممم گل عروسیشه پارتی نگرفته که ۳۰۰ نفر مطمئن باش ۱۰ تاش مثل تو چون این شرایط برای هر کی پی ...

۳۰۰ نفر منظورم آدمای محله بود 

اینا تو کوچه ما نیستن ولی صداشون همه جارو برداشته

الان آرامش ۳۰۰ نفر مهم نیست فقط پایکوبی اونا مهمه؟

زندگی توی آپارتمان نیاز به سازگاری و همزیستی مسالمت آمیز دارهممکنه یه شب همسایه عروسی داره یه روز ما ...

این همزیستی مسالمت آمیز یه قانون مهم داره....

اونم اینه ک همه رعایت هم رو بکنن.‌.

و تو این قضیه اونی ک عروسیشو باید رعایت همسایه ها رو بکنه...

نه اینکه همه ی همسایه ها به خاطر عروسی یکی رنج بکشن...

بعدم اونی ک شما میگی برای چیزای واجبه..

حالا مثلا بنایی که حتی اونم باید از قبل ب همسایه ها گفته بشه ک من فلان ساعت تا فلان ساعت میخوام بنایی کنم ...

وگرنه رقص و اهنگ و جیغ بعد از تالار چیز واجب و ضروری ای نیست ک همه اذیت بشن...

اگه اینجوری که هر کسی بخواد بگه حالا یه شبه و بقیه رعایت کنن ک نمیشه اون وقت هر شب یه برنامه ای هست

همیشه شرایط طبق ایده آل های ما نیست گاهی لازمه ما یکم انعطاف پذیری بیشتری نشون بدیم

آره اونیم که ۲_۳سال درس خونده واسه کنکور 

شبش یه آدم از خدا بی خبر اینطوری سر صدا کنه نذاره اون بچه بیچاره بخوابه و فرداش زحمات ۳ ساله اش برباد بره 

خیلیام بیماری قلبی دارن جونشون درخطره

این همزیستی مسالمت آمیز یه قانون مهم داره....اونم اینه ک همه رعایت هم رو بکنن.‌.و تو این قضیه اونی ک ...

احسنت گل گفتی👌👌👌👌

بعدم هیچکس نصف شب بنایی نداره 

تازه اینا صداشون کل محله رو برداشته بود 

۳۰۰ نفر منظورم آدمای محله بود اینا تو کوچه ما نیستن ولی صداشون همه جارو برداشتهالان آرامش ۳۰۰ نفر مه ...

ولشون کن بحث نکن..

یه عده فکر میکنن عروسی مهم ترین و دیگه مسئله ی مرگ و زندگیه و همه باید با صاحب عروسی هماهنگ کنن خودشونو   ...

و یه چیز اجباریه انگار...

کی گفته ک حتما باید تا نصف شب سر و صدا باشه برای عروسی....

انگار قانونه 

آره اونیم که ۲_۳سال درس خونده واسه کنکور شبش یه آدم از خدا بی خبر اینطوری سر صدا کنه نذاره اون بچه ب ...

نگاه من و شما به زندگی متفاوته!

ولشون کن بحث نکن..یه عده فکر میکنن عروسی مهم ترین و دیگه مسئله ی مرگ و زندگیه و همه باید با صاحب عرو ...

آره واقعا سطح فرهنگشون همینقدر پایینه 

اصلا مراعات دیگرانو نمیکنن فقط شادی خودشون مهمه و بس