2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ اینطوریه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 50 پست
مثل آمبولانس پشت دسته عزاداری هست این حرف زیادی کلیشه ایهمریض ساعت ۸ شب آهنگ باشه اوکی هستن فقط یک ش ...

آره چون ساعت ۸ کسی نمیخوابه خانم محترم 

الان وقت خوابه مردمه 

اینقدر درکش سخته؟

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثل آمبولانس پشت دسته عزاداری هست این حرف زیادی کلیشه ایهمریض ساعت ۸ شب آهنگ باشه اوکی هستن فقط یک ش ...

هشت شب همه بیدارن 

ساعت یک شب که اون ادم خوابه با صدای بلند اهنگ بپره

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

آره چون ساعت ۸ کسی نمیخوابه خانم محترم الان وقت خوابه مردمه اینقدر درکش سخته؟

دقیقا 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

نه بعضی وقتا از یک هم بیشتر میشه من دفعه اولم نیست که میبینم

ما خودمون خیلی روی این چیزا حساسیم و رعایت میکنیم 

ولی اگه همسایه شب عروسی شون شلوغ کنن واقعا ناراحت نمیشم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پسر خاله من تو باغ عروسی گرفت ب دیجی گف که به مهمونا بکه دیگه پشت ماشین عروس بوق نزن یا خونه نیان

ای کاش همه دامادا مث پسرخاله شما بودن👌👌👌👌

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ببخشید دیگ یک شب هست شاید امکانات اجاره جای دیگه رو نداره هر روز انگار عروسی طرفه از طرز فکرت اصلا ...

طرز فکر شما اشتباهه...

چرا باید مردم به خاطر شادی دیگران عذاب بکشن...؟؟؟؟؟؟؟؟

یه عده تحمل کنن و رنج بکشن چون یه عده دیگه میخوان شادی کنن؟؟؟؟؟؟؟

اصلا درست نیست..

مگه تالار برای همین کارا نیست...

آره چون ساعت ۸ کسی نمیخوابه خانم محترم الان وقت خوابه مردمه اینقدر درکش سخته؟

اولا من همسایه تون نیستم آروم باشین

ثانیا خودم به شدت رعایت میکنم این جور مسائل رو 

ولی مریض هم باشم همسایه شب عروسیش باشه یه شبه واسم مهم نیست بدخواب بشم

ببخشید دیگ یک شب هست شاید امکانات اجاره جای دیگه رو نداره هر روز انگار عروسی طرفه از طرز فکرت اصلا ...

امکانات نداره که نداره 

به ما چه ؟

چون اون امکانات نداره بقیه باید بی خواب شن ؟

شاید یه نفر فرداش امتحان مهم داشته باشه و باید زودبخوابه

آره ما حساسیم دوست نداریم دیگرانو اذیت کنیم بخاطر خودخواهی خودمون 

بی فرهنگ نیستیم  

هشت شب همه بیدارن ساعت یک شب که اون ادم خوابه با صدای بلند اهنگ بپره

اگه روتین یه همسایه همش مهمونی دارن هر شب درسته باید اعتراض کنین بهشون و حتی اگه فایده نداشت قانونی شکایت کنین ازشون

ولی یک شب من خودم مریض باشم یکم گذشت میکنم اونا خوش حال باشن

طرز فکر شما اشتباهه... چرا باید مردم به خاطر شادی دیگران عذاب بکشن...؟؟؟؟؟؟؟؟یه عده تحمل کنن و رنج ب ...

طرف پول نداره چی کار کنه یه جوری میگین تالار انگار رایگان همش چند ساعت عروسی از ۹ شروع میشه نهایت تا یک 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
امکانات نداره که نداره به ما چه ؟چون اون امکانات نداره بقیه باید بی خواب شن ؟شاید یه نفر فرداش امتحا ...

همین دیگه آدما همش میگن من مهمم به جهنم اون یکی بدبخت نداشته تو خونه گرفته 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اولا من همسایه تون نیستم آروم باشینثانیا خودم به شدت رعایت میکنم این جور مسائل رو ولی مریض هم باشم ه ...

هرکس موقع مریضی یه واکنشی داره 

شما برات مهم نیست 

همه که اینطور نیستن 

شاید یه نفر فرداش کنکور داشته باشه 

یه کاربر همینجا بهم گفت دقیقا عروسی همسایه باعث شده شب کنکورم نخوابم

اگه روتین یه همسایه همش مهمونی دارن هر شب درسته باید اعتراض کنین بهشون و حتی اگه فایده نداشت قانونی ...

پدربزرگ من بیماری قلبی داشت 

یه بنده خدایی شب عروسیش جا نداشتن پدربزرگم از خونه رفت تا اونا ارگ رو بیارن تو حیاطشون 

الان که نه اون آقای داماد در قید حیاتن ن پدربزرگ من متاسفانه 

حالا پدربزرگ من خبر داشته

یکی ک خبر نداره و یهو با صدای اهنگ میپره خیلی ضرر داره براش

همین دیگه آدما همش میگن من مهمم به جهنم اون یکی بدبخت نداشته تو خونه گرفته

اونی که آسایش حداقل ۳۰۰نفر براش مهم نیست خودخواهه خانم محترم 

الان ساز و دهل واجبه ؟