ازدواج با مرد مورد علاقت که نه کار داره(ولی کارش مطمئنا درست میشه) نه خونه نه ماشین فقط دوسش داری و دوست داره خانواده دار و خوش اخلاق هم هست و دوست بودید
ازدواج با مرد معمولی که علاقه ای بهش نداری و سنتیه خونه و ماشین داره کار داره خانواده داره و اخلاقش خوبه
کدوم
خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دقیقا همسر منم همینطوره ولی آدمی که استارتر میگه تو سه سال نتونستم کاری کنه بعیده مثل همسر ما باشه🥴
درسته ولی خب اینم باید در نظر بگیریم که الان خیلی وضعیت اقتصادی خرابه .ما ده سال پیش ازدواج کردیم .اونموقع راحتتر میشد پیشرفت کرد.ولی الان متاسفانه ازدواح واسه جوونا سخت شده بخاطر همینه که انقدر فساد زیاد شده .چجوری ازدواج کنن با این وضع.من یادمه اونموقع طلا گرمی 97تومن بود.ولی الان من یه پلاک یه گرمی خریدم چند روز پیش شد 6700.خب چجوری جوونا با این وضع حلقه بخرن؟حالا سرویس طلا پیشکش.واقعا کاش یه نفر یه فکری به حال مردم میکرد.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
سلام عزیزم من شرایط شمارو داشتم اما اولی رو انتخاب کردم، چند سال به پای هم موندیم تا کارش حل شد و تونست کمی پول جمع کنه و ماشین بخره. الانم کنار هم خوشبختیم... البته زندگیمون سختی هم داره اما با هم آسون میکنیم.
حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰
تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟