2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27514 بازدید | 549 پست
اولی اصلاااا علاقه چرتهدومی هم رد نمیکنم چند ماه رفت و امد میکنم اگر به دلم ننشست اون نوقع رد میکنم

درسته

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه دو سه روزه شده 18 سالم بگذریم😂دوست داشتن و وضع مالی خوب هردو ملاکن و نسبت به خودتم بسنجی حالا اگه نه بین این دوتا که گفتی طبق این چیزی که هوش مصنوعی گفته و سنده حرفاش  ببین در ادامه جوابو بگو تا بیشتر کمکت کنم  

انتخاب بین این دو گزینه بستگی به اولویت‌ها، ارزش‌ها، و اهداف شخصی شما در زندگی دارد. هر گزینه مزایا و چالش‌های خود را دارد:

ازدواج با مرد مورد علاقه:

مزایا:

عشق و علاقه عمیق به یکدیگر.

احساس رضایت عاطفی و نزدیکی بیشتر.

امکان رشد و پیشرفت مشترک با انگیزه عشق.

چالش‌ها:

نداشتن امکانات اولیه (کار، خانه، ماشین) می‌تواند در آغاز زندگی فشار مالی ایجاد کند.

نیاز به صبر و تلاش بیشتر برای رسیدن به ثبات اقتصادی.

احتمال تاثیرگذاری نگرانی‌های مالی بر زندگی عاطفی.

ازدواج با مرد سنتی و معمولی:

مزایا:

ثبات مالی و امکانات زندگی از ابتدا.

احتمال کمتر وجود مشکلات مالی.

شروع زندگی در شرایطی راحت‌تر.

چالش‌ها:

نداشتن علاقه عاطفی ممکن است در درازمدت باعث نارضایتی یا فاصله عاطفی شود.

نبود احساس عمیق ممکن است کیفیت زندگی مشترک را تحت تأثیر قرار دهد.

نکات مهم برای تصمیم‌گیری:

1. احساسات و اولویت‌های شخصی: آیا عشق و علاقه برای شما اهمیت بیشتری دارد یا ثبات مالی و امکانات؟

2. توانایی مدیریت مشکلات: آیا آماده‌اید با کسی که دوستش دارید، برای ساختن زندگی از صفر تلاش کنید؟

3. تأثیر بر آینده: به این فکر کنید که در درازمدت چه چیزی باعث خوشحالی و آرامش شما خواهد شد.

4. پشتیبانی خانواده: آیا خانواده از انتخاب شما حمایت می‌کنند؟ حمایت آن‌ها چقدر برایتان اهمیت دارد؟

انتخاب شما باید بر اساس اولویت‌های قلبی و منطقی‌تان 

باشد، چرا که این تصمیم بر کل زندگی شما تأثیر می‌گذارد.

من با اولی ازدواج کردم

راضی هستی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

میدونی وقتی ب کسی برسی دیگ برات ذوقش تموم میشه عشق قشنگ ک بهش نرسی.من گزینه دوم رو انتخاب میکنم

چرا

در واقع هیچکدومش منتظر باش نا یه ادمی بیاد تو زندگیت شرابطش خوب باشه و دوسش داشته باشی بی پول زندگی ...

اگر مجبور به انتخاب باشی چی

من خودم با همسرم دوست بودیم چند سال خیلی هم دوستش دارم  ولی فقط احساسی تصمیم نگرفتم یعنی بنظر خودمم یکی از دلایل مهمی که همسر مو دوست دارم اینکه بدون پشتوانه مالی نسبت به اطرافیانم وضع مالی خوبی داره و زرنگ اصلا بخاطر همین بلندپروازی پرتلاش بودنش که مغز اقتصادی خوبی داره ازش خوشم میاد برای زندگی فقط عشق و دوست داشتن تنهایی کافی نیست هرچی جای خودشو داره و به اندازه خودش مهم هست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ترجیحم دومیه ۱۷ سال تجربه زندگی مشنرک دارم

ممنون 

اگ عشقتو میخاستی مقایسش نمیکردی

عشق نیست علاقس

خب مسلما اولی دنبالمون که نکردن

اگر هیچی نداشته باشه؟