2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27477 بازدید | 549 پست
هیچکدومصبر تا اولی شرایطش اوکی شه

تو این چند سال دوستی هیچی بهبود پیدا نکرده باشه چی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

تحملت بالاس؟صبوری؟اگه اره ک عشق ولی اگه نه گزینه دوم

چند سال صبر کرده هیچی عوض نشده چی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دومیاصلا اولی برام خواستنی نیست ، مردی که چيزي نداره

ممنون 

اولی زندگی بدون عشق نمی ارزه

اگر هیچی واقعا نداشته باشه چی 

تو این چند سال دوستی هیچی بهبود پیدا نکرده باشه چی

اگر در طول دوستی چندین ساله هیچ بهبودی در وضعیت مالی، شغلی یا برنامه‌های آینده او رخ نداده باشد، این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده عدم تلاش کافی یا نبود برنامه‌ریزی مؤثر برای آینده باشد. در چنین شرایطی، باید به این نکات توجه کنید:

1. ارزیابی واقعیت:

آیا او واقعاً تلاش کرده ولی به دلایل بیرونی (مثل شرایط اقتصادی یا اجتماعی) موفق نشده؟

یا اینکه تلاش جدی نداشته و بیشتر به امید آینده و علاقه شما تکیه کرده است؟

2. برنامه‌ها و اهدافش:

آیا او برنامه مشخصی برای بهبود شرایط دارد؟ مثلاً در حال تلاش برای یادگیری مهارت جدید، پیدا کردن شغل یا سرمایه‌گذاری است؟

اگر برنامه مشخصی ندارد، احتمال اینکه در آینده هم تغییری ایجاد شود، کم است.

3. ثبات شخصیتی:

آیا او مسئولیت‌پذیر و قابل اعتماد است؟

حتی اگر شرایط مالی‌اش فعلاً مناسب نیست، باید دید که آیا در سایر جنبه‌های زندگی (مثل اخلاق، شخصیت، و رفتار) ثبات دارد یا خیر.

4. آینده مشترک:

آیا شما آماده‌اید که با این شرایط کنار بیایید و او را حمایت کنید؟

اگر او همچنان تغییر نکند، آیا این موضوع شما را ناامید یا دلسرد نمی‌کند؟

نتیجه‌گیری:

اگر پس از این سال‌ها هیچ پیشرفتی نبوده و نشانه‌ای از تلاش یا تغییرات مثبت هم نمی‌بینید، باید به این فکر کنید که آیا می‌توانید با این وضعیت در آینده زندگی کنید. عشق مهم است، اما برای یک زندگی پایدار، تلاش مشترک و برنامه‌ریزی هم ضروری است. شاید لازم باشد در این مورد به‌طور جدی با او صحبت کنید و از او بخواهید برنامه‌ها و 

دیدگاهش برای آینده را روشن کند.

اگر هیچی نداشته باشه؟

اخه نوشتی کارش درست میشه

اگه قراره همه چیز اوکی شه و ادم درستیه شاید صبر کردن ارزش داشته باشه 

ولی اگه ادم بیکار و تنبلیه و هوش اقتصادی درستی نداره صددر صد نه 

از اونورم ازدواج با کسی که کوچیک ترین علاقه ای بهش نداری خیلی سخته 

همین الانشم با خانواده که خیلی دوسشون داریم مثلا کلی مشکل پیش میاد دیگه تصور کن زندگی با یه غریبه که ذره ای دوسش نداری دوستت نداره

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

خب قطعا دومی ولی خودم نمیتونم جلو احساساتم را بگیرم و اگه چنین چیزی پیش بیاد اولی را انتخاب میکنم☹

انتخاب درست چیه

نمی دونم شاید اولیولی منطق میگه دومی

چرا

اصلا نمیشه گفت چون بستگی به شخصیت خود فرد داره اونایی که احساسین میگن اولی واونایی که منطقین میگن دو ...

مخلوطی از جفتش 

اولی اگه هیچ راهی نیست که خونه ماشین دار بشه قطعا گذینه دوم

هیچ راهی نیست که بالاخره یه اجاره میتونه بکنه