2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27506 بازدید | 549 پست
اولی زندگی بدون عشق نمی ارزه

از کجا میدونی ازدواج با دومی ،یه زندگی بدون عشق خواهد بود؟مگه همه ادمها از اول عاشق هستند که میرن با هم دوست میشن؟به مرور تو روابط عشق ایجاد میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم تجربه زندگی مشترک دارمبه نظرم 1

چرا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

واقعیتش با دومی اگه علاقه ای اتفاق نیفته ازدواج نمیکنم

اولی هم اگ کارش رو اوکی نکنه و به درآمد نرسه نه اما کارش اوکی بشه حتی بدون خونه و ماشین ، اخلاق و شخصیتش بهم بخوره بله

چرا

اولی کاملا نظرم منفیه درسته علاقه مهمه اما درکنارش چیزای دیگه هم مهمه

دومی هم باید آدم ب طرفش حسی داشته باشه...

((کاربری دیگه ای ندارم))                                        اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار

چرا

حرف یکی دو سال میست که 

اگه ایمان داری می تونه شرایطو درست کنه به نظرم دوس بمونید تا یکی اوصاعشو بهتر کنه بعد ازدواج کنید اگه نه وایستا تا یکی به دلت بشینه ،زندگی پر شرایط غیر تحمله ،بی علاقگی به همراهت غیر تحمل ترش میکنه

چرا

به عنوان یه اقا بهت میگم خونه و ماشین اولویت نیست ولی کار و درامد خیلی مهمه اگر اولی کار پیدا کرد میتونی بهش فکر کنی ولی با شکم خالی اصلا نمیشه زندگی کرد

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
چرا

خب خونه و ماشین که نداره اینا به کنار اما نداشتن یه شغل تو این دوره زمونه خیلی خیلی سخته حداقل تا وقتی شغلش اوکی نشده وارد فاز ازدواج نشین چون عشقو عاشقی هفته اولش خوشه کم کم فشار خرج و نخارج بیاد روتون میفهمین که ای دل غافل چ کردین 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

چرا

عشق بدون پول و تامین نیازهای اولیه زندگی، به زودی جای خودشو به دعوا و نفرت و طلاق میده. 

اولی حداقل کار هم نداره که بگیم لااقل کم کم زندگی رو با هم میسازید. معلوم هم نیست دقیقا چه زمانی کارش اوکی میشه.

نمیدونم خودت چقدر به مادیات اهمیت میدی،ولی میدونی که با این وضعیت حقوقها و تورم ،با وجود اجاره خونه و تامین مایحتاج زندگی ،خریدن خونه و ماشین خیلی خیلی خیلی سخته.

نمیدونم ،ان شاء الله هرچی بهترین هست برات اتفاق بیفته

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩