2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26720 بازدید | 549 پست

اصلا نمیشه گفت 

چون بستگی به شخصیت خود فرد داره 

اونایی که احساسین میگن اولی 

واونایی که منطقین میگن دومی 

باید باتوجه به شرایط خودت و اینکه منطقی هستی یااحساسی انتخاب کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج با مرد با عرضه

عرضه خیلی مهمه طرف بی دستو پا نباشه دنبال کار باشه واسه زندگیش تلاش کنه هرچند تو شرایط سخت

منفعل نشینه فقط از اوضاع بناله و تقشیر رو بندازه گردن زمین و زمان

اگه عرضه داشته باشه کارش و وضعیت اقتصادیش هم درست می شه

برای اولی یک مدت صبر می کردم تا شرایطش بهتر بشه اگر تلاش کافی برای بهبود اوضاع کرد که چه بهتر وگرنه ازش جدا میشدم و می رفتم دنبال زندگیم ولی تا زمانی که توی فکر اولی هستی به دومی فکر نکن چون تا ابد توی فکرت می مونه 

چند سالته؟!

عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن.

خانوادت چی میگن‌

کار ، خونه مهمه. تو کشور ما همه چی گرون هست خرید خونه برای یه سری شده ارزو . مشکل کار با درامد خوب دغدغه ذهنی خیلی ها هست.‌

هر جور خودت میدونی همه جوانب بسنج . 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

با دومی زندگی راحت تری داری باهاش بیشتر معاشرت کن شاید علاقه ای بوجود بیاد 

حتما بگیرید مشاوه و مشاور رو در جریان قرار بدید و بگید انتخاب براتون سخت شده بعد با هر کدومشون برید مشاوره تا کمکتون کنه

انسانم آرزوست....
دومی

حتی اگ تو این  سال دوستی به هیجا نرسیده باشه؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂