2777
2789

خواهرم 

بخاطر بچش

هیچی عوض‌نشدخیلی بدترشدولی خواهرم پل های پشتش خراب شده بود مجبور شد بمونه بسازه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خواهرم بخاطر بچشهیچی عوض‌نشدخیلی بدترشدولی خواهرم پل های پشتش خراب شده بود مجبور شد بمونه بسازه

وای منن از همین میترسم برگردم دیگه حمایت خانوده ام هم نباشه

ببخشید می پرسم مشکلتون چی بود؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منن از همین میترسم برگردم دیگه حمایت خانوده ام هم نباشهببخشید می پرسم مشکلتون چی بود؟

من مامان بابام‌تا ته دنیا حمایتش‌میکردن خودش چندبار هی قهر کرد هی اشتی بار اخر کامل جداشد باز ازواج کردن دیگ روش نشد از کسی بچه هم دیگ داشت و تحمل کرد

همه چی خیانت دست بزن زورگویی بددلی و‌پارانویید

مشکلت‌ن چی بوده 

من و همسرم خیلیی اختلاف داشتیم شاید بدتر و بیشتر از خواهرم ولی مندخسلی صبوری کردم خیلیی و‌میدونستم انقد دوسش دارم برم هی خودم عذاب میکشم از دلتنگی  هیچوقت قهرنکردم چون واقعا اذیت میشدم گفتم ی روزی میرم ک اگ برم طلاق بگیرم دیگ‌برنگردم‌انقد ک‌متنفر باشم ازش و انقد دول داشته باشم نرم‌خونه بابام و‌مستقل زندگی‌ کنم اگ ترک‌کردی زندگیت اگ‌مشکلتون انقد عذاب دهنده بوده خودت اذیت نکن با نبودنش کنار بیا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من مامان بابام‌تا ته دنیا حمایتش‌میکردن خودش چندبار هی قهر کرد هی اشتی بار اخر کامل جداشد باز ازواج ...

همسر من این مشکلات رو نداشت خداروشکر

خرج زندگیم با پدرشوهرم بود،پدرم و همسرم اختلاق شدید داشتن قطع رابطه کامل ،تک بچه و لوسه،کلا صبح تا شب پی خوش گذرونی پولم باباش میداد،پدرشم درست وسط زندگیم تو همه چی دخالت

البته الان تازگی میره سر کار شرط برگشتنم بود

پدرم چنت بار گفته رفتم دیگه پشت سرمو نگاه نکنم

یه پسر 20 ماهه هم داریم