2777
2789

قبلا چندباری راجبش تاپیک زدم یک دختر و پسر مجرد تو فامیل که هردو فامیل همدیگه ما افتادن به جون هم خانواده ها رو هم انداختن جون هم و فامیل را هم انداختن جون هم 

این قضیه ام اصلأ قرار نیست بخوابه انگار

حالا هیچکس حتی پدر و مادر دختر و پسر نمی‌دونن سر چیه هردوتاشونم ۲۹ سالشونه 

پسر اول می‌گفت دختر بهم قول ازدواج داده از من سواستفاده کرده بعد گولم زد

دختر اول می‌گفت پسر دروغ میگه من هیچ وقت باهاش یک کلمه حرفم نزدم.

بعد پسر می‌گفت سر ازدواج نیست منو اذیت کرده

بعد دختر گفت قبلا باهام رابطه داشتیم الان 

بعد پسر گفت حقشه

اونوقت دختره گفت اذیتم کرده همیشه 

از همه جالب‌تر تو این چندسال 😐😐

«پسره میگه باید باهام ازدواج کنه

دختره میگه نه

دختره میگه باهاش ازدواج می‌کنم 

پسره میگه من اینو چجوری میگیرم »

خلاصه گفتم دوتاشون صدتا حرف عوض کردن این ادعا می‌کنه اون منکر میشه اون منکر میشه این ادعا میکنه  هیچکس دلیل دعوا و درگیری این دونفر را نمیدونه 

نه قانون کاری کرد نه پادرمیانی بزرگتر ها نه دعوا و درگیری های بی پایان فیزیکی بین خانواده ها 

تا چند وقت اخیر‌ 

با پادرمیانی تمام بزرگتر ها ایل و طایفه و فامیل 

پسره گفته یک شرط تمام میکنم دختره باید بره آزمایش باکره بودن بده تو یک مرکز بی طرف 

اگر دختر باکره بود خب یعنی منو و خانواده امو خر می‌کنه و حق با اونه من هم عذرخواهی میکنم هم خسارت میدم هم هر شرطی بذارن حتی بگن از این کشور برو میرم.

اگر باکره نبود یعنی حق با من بوده و این هرزه بازی هاش زندگی منو و بقیه را خراب کرده بعدا میگم چرا.

حالا دختر افتاده تو جهنم و برزخ این شرط را همه فهمیدن 

اگر بره آزمایش بده حتی کاری نکرده باشه بازم غرور و شخصیتش خرد میشه بین همه دیگه اگر باکره نباشه واویلا.

اگر نره آزمایش نده که بین همه چو می‌افته که از ترس نرفت کاری نکرده پس پسره راست می‌گفت هرزه و فاحشه است و ادعاهاش راسته.

پسره در اوج نامردی و حرام لقمه بودن خیلی خیلی زرنگه این شرط را گذاشت 

جالبش اینجاست دختره خودش پرستاره و کادر درمان همین باعث میشه غرورش نابود بشه در هر صورت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره سرو صاحاب نداره بزنن پسره رو از وسط دو قسمت مساوی کنن ؟😐😐😐

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

حالا هر ارتباطی که با هم داشتن کاش به اینجا نمی‌رسوندش اینجوری 

یا با هم حل می‌کردن یا با هم کلا قطع ارتباط میکردن

شرایط رو سخت و پیچیده کردن

کاش همین الان هم هردو بیخیال بشن ادامه‌اش ندن

ولی به نظرم شماها کلا هیچ حرف و نظری ندین کاسه کوزه‌ها رو سرتون بشکنن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اونم شرط بزاره پسره هم بره آزمایش بده😁

عزیزم واسه مرد ها مشخص نمیشه این چیزها که تو اینترنت و اینستاگرام میبینی چرته و برای جذب فالور و لایک و کامنت یا بازدید سایته

هر دو فامیل نزدیکن

بعدش تا دلت بخواد از این دعواها کردن و همدیگه را زدن 

بیمارستان افتادن ، زندان افتادن، دادگاه رفتن 

ولی حالا بگم متاسفانه خانواده پسره زورشان بیشتره هم جسمی هم حمایت بیشتری دارن هم آدما زیادی پشتشانه و هم مالی هم پارتی بازی و آشنا بازی 

و این که دختره حمایت خانواده اشو از دست داده دیگه نمی‌دونم بینشان چی گذشته ولی خانواده اش دوسال اخیر هیچ حمایتی ازش نمیکنن مگر مواقع که مجبوری باشه و خجالت بکشن بین مردم 

حالا هر ارتباطی که با هم داشتن کاش به اینجا نمی‌رسوندش اینجوری یا با هم حل می‌کردن یا با هم کلا قطع ...

من هیچی نمیگم فقط در چندسال اخیر فکر کنم ۴ ساله افتادن جان هم فقط بیننده و شنونده بودن چون هردو طرف فامیلن ما نمی‌تونیم دخالتی کنیم

هر دو فامیل نزدیکنبعدش تا دلت بخواد از این دعواها کردن و همدیگه را زدن بیمارستان افتادن ، زندان افتا ...

پسره خواهر داره ؟

خانواده دختر بگن اول خواهرت بره یرگه یگیره بعد دختر ما میره 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
دختره بره با یک مشاور صحبت کنه یا روانشناسکسی که بتونه در این قضیه ها راهنماییش کنه بعد تصمیم بگیره ...

دختر خودش پرستاره من خبر دارن خودش صدتا دوست مشاور و روانشناس و پزشک و اینا داره مطمئنن همیشه با چنین آدما حرف زده و مشاوره گرفته

پسره خواهر نداره ۴ تا داداشن

چه بد