2777
2789

من قراره مهاجرت کنم و زبان آلمانی میخونم ولی از اولش خب دلم پیش کره بوده و کلا علاقه مندم چون رشتمم تو این کشور خیلی طرفدار داره طراحی لباس میخونم.

وقت کم دارم باید تا دو سه سال نهایتش جور کنم برم و خانوادم در جریانن و حمایت می‌کنن.

ولی اگه برم آلمان این رشتمو نمیتونم بخونم مجبورم رشته بی ربط به رشته خودم بخونم.

و راحت تر خانوادم رو روزی میتونم بیارم پیشم..

ولی کره برم خیلی طول می‌کشه بیارم پیشم و ولی به موقعیت خوبی تو رشتم میتونم دست پیدا کنم و خیلی به فرهنگش علاقه مندم.

اگه بشه زبانشم یاد میگیرم از طریق بورسیه اقدام میکنم .ولی.....

خانوادم 🥲دلم میسوزه دوسشون دارم تو نگاهشون میتونم ببینم اون نیاز به زندگی بهتر رو🥺🥺خیلی خستن یه زندگی خوب حقشونه 

...

توروخدا نیایند بگین خوش به حالت پول دارین .

پولدار نیستیم متوسطیم فقط خانوادم تلاش میکنن برا هدفام کنار خودم برا همین همچین تصمیمی رو مقدور شدم بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من آلمان حتی با وجود بدی های که داره بازم آلمان. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من جات بودم میرفتم المان ب سه دلیل.اینکه زبانشون راحتتره و خانوادتو راحتتر میتونی ببری پیش خودت ک خیلی مهمه و مهمترین دلیلش اینه ک کره ایا خیلی نژاد پرستن و از ایرانیا خیلی خوششون نمیاد و اخلاقای پخته ندارن خیلی

میشه در مورد بورسیه گرفتن و اینا یکم توضیح بدی؟ منم دوس دارم ولی نمیدونم شرایطش چجوریه؟ بعد رشتتون چ ...

رشته من طراحی دوخت لباسه.

البته عزیزم شما باید تو گوگل سایت یه دانشگاه هنر تو کره رو پیدا کنین و بررسی کنین ببینین رشته مورد علاقتپن رو داره یا نه.

و ببینین که ازمون Gks برگزار می‌کنه این دانشگاه .

اکه اره میتونین اقدام کنین درخواست بدین و مدارک مورد نیاز و رزومه رو بفرستین. البته اولش زبان کره ای مهمه

برو کره ، از کره کار هاتو درست کن برای یک کشور اروپایی

هرچند من اومدم بهت بگم برو آلمان ، کره کشور اسونی نیست و تفاوت فرهنگی زیادی داریم.

ولی چون هم علاقه داری و هم مرتبط به رشته است، میگم برو کره

دختر خاله من رفت کره دو سال درس خوند کاراشو برای انگلیس درست کرد 

نگران خانوادت هم نباش ، دیر و زود داره ولی تهش هرجا باشی میتونی خانوادتون ببری من مطمعنم به تو💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

برو کره ، از کره کار هاتو درست کن برای یک کشور اروپاییهرچند من اومدم بهت بگم برو آلمان ، کره کشور اس ...

🥺🥺🥺🥺🥺وای ..

آخه طول می‌کشه خانوادم تا اون همه سال عمرشون میکذره 

من جات بودم میرفتم المان ب سه دلیل.اینکه زبانشون راحتتره و خانوادتو راحتتر میتونی ببری پیش خودت ک خی ...

البته آلمانی ها خیلی نژاد پرست تر هستن و هنوز عقیده نازی رو دارن

کره ای ها خونگرم ترن و مشکلی هم با ایرانی ها ندارن یعنی من اولین باره می‌شنوم

ولی آلمان سرد و غیر اجتماعی هستن و از همه بدشون میاد😅

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا

به هرحال کشوری برای ما ایرانیا خوبه که مهاجر پذیر باشه. آلمان خیلی ساله مهاجر ایرانی داره تقریبا از مهاجر ها حمایت می‌کنه و امکان پیشرفت راحت تره. هیچی کشور های اروپایی نمیشه. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
🥺🥺🥺🥺🥺وای ..آخه طول می‌کشه خانوادم تا اون همه سال عمرشون میکذره

باید اولویتتو مشخص کنی 

یا باید هدفت بردن خانوادت از ایران باشه

یا ادامه تحصیل و زندگی خودت 

به نسبت این انتخاب ، باید تصمیم بگیری که از سریع بردن خانوادت بگذری یا از رشته تحصیلیت.