2777
2789
عنوان

شما جای دختره بودید آزمایش می‌دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 18 پست
عزیزم واسه مرد ها مشخص نمیشه این چیزها که تو اینترنت و اینستاگرام میبینی چرته و برای جذب فالور و لای ...

تست کولورکتال رابطه از نوع دیگه‌ای رو برای مردها مشخص میکنه، بگن اونم بره آزمایش بده 

ولی درکل یکی نیست بزنه توی دهن پسره؟ اصلا کیه و چه ربطی داره بهش این مسائل

تست کولورکتال رابطه از نوع دیگه‌ای رو برای مردها مشخص میکنه، بگن اونم بره آزمایش بده ولی درکل یکی نی ...

این مسئله به پسر ربط نداره مطمئن خودش می‌دونه 

این شرط گذاشته که دنیای دختره را جهنم کنه

بازنده این شرط فقط دختره است

اگر بره و باکره باشه بازم غرور و شخصیتی که خرد شد بین مردم 

اگر بره و باکره نباشه که دیگه واویلا هیچکس جمعش نمیکنه 

اگر نره که بین همه و دهن می‌افته که از ترس نرفت و حق با پسره بود و خودش و خانواده میشن انگشت نما و تمسخر مردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مسئله به پسر ربط نداره مطمئن خودش می‌دونه این شرط گذاشته که دنیای دختره را جهنم کنهبازنده این شر ...

میدونم میگم دختره بگه برو این تستو بده، اگر رفت نتیجه هرچی باشه با منطق شما سرشکستگیه برای پسره، نره هم همینطور

ولی کلا باور کنین مردم انقدر درگیر زندگی خودشونن اصلا مهم نیست براشون این مسائل چیپ دوتا آدم، فوقش خاله این و عمه اون بگن چرا دختره نرفت تست بده

قطعا نباید بره، یکی هم بزنه توی دهن پسره که براش شرط و شروط گذاشته

میدونم میگم دختره بگه برو این تستو بده، اگر رفت نتیجه هرچی باشه با منطق شما سرشکستگیه برای پسره، نره ...

عزیزم ما تو یک فامیل و شهری زندگی می‌کنیم که دغدغه و درگیری مردم همین چیزهاست.

این دختر اگر نره فردا ازدواج کرد و همین حرف ها که هرزه بوده و یک کلاغ چهل کلاغم شده به گوش خانواده شوهرش و شوهرش میرسه با فرض اینکه قبول کنن و مشکل نداشته باشن

یک؛فردا میشه طعنه اول و آخر خواهر شوهر و مادر شوهر و فامیل های شوهرش.

دو؛ شوهرش با هر تقی این‌قدر این حرف رو از زبان این و اون می‌شنوه در طول سالها که از زنش دلسرد میشه.

سه؛ گفتم ما جایی زندگی می‌کنیم که حرف های پنجاه سال پیش هم میگن فردا بچه های این زن بزرگ بشن چهارتا از این حرف‌ها را از زبان چهارتا آدم دم مفت بشنون چی میشه ؟

عزیزم شما فقط صورت مسأله را می‌بینید من عمق مسأله را میبینم این قضیه فقط و فقط یک راه نجات داره

ازدواج دختره و پسره یا ازدواجم نکنن خیلی زود آشتی کنن بین مردم که با این وضعیت تقریبا غیر ممکنه 

وگرنه رسوایی این ماجرا تا ابد سر شونه دختره و خانواده اشه