2777
2789
عنوان

تا دویست تومن چه مدل مبلی بگیرم

317 بازدید | 49 پست

من معمولا یه چیزی میگیرم حدود ۱۰ سال استفاده میکنم 

نمیخوام چیزی بگیرم زود دلمو بزنه یا از مد بیوفته 

لطفا اگر به تازگی مبلی خریدید یا تجربه ای دارید بگید ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه پولداری ما میخایم ۱۰ تومن هرینه کنیم برا ۱۰سال🤣

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ماهم مبلمونو 11 تومن گرفتیم 😂😂

وای چیه مدلش؟🤣

الان ی مبل داریم ۱۰ساله تازع پارسال دادیم درستش کنن برا ۱۰سال دیگم استفاده کنیم🤣

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

این مبل منه اردیبهشت گرفتم خیلی دوسش دارم

فرانسویه ؟

وای چیه مدلش؟🤣الان ی مبل داریم ۱۰ساله تازع پارسال دادیم درستش کنن برا ۱۰سال دیگم استفاده کنیم🤣

واییی دهنتت😂😂ما هم مبلمون 9 سال حدودا استفاده شده بود دیگه گل گلیه زایه بود نمیشد درستش کرد، انداختیم رفت، مبل اسکارلت گرفتیم، منم تا 10 سال روش حساب کردم بلید اندازه 10 تومن برامون کار بده😂😂😂