2777
2789
عنوان

حسم ب دوست پسر خواهرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 18 پست
خب بهش بگو یکی اومده خواستگاریم همچیشم اوکیه مامانم اینا دیگ مجبور کردن برم با این بیاد جلو هیچی نیا ...

شایدم در نهایت همیکار کنم اره😂🚶🏻‍♀️

ولی خب اونقدی از خودم و خانوادم بهش گفتم ک میدونه در حال حاضر همچین چیزی محاله

نمیدونم کارش کشاورزیع سالانه ۶۰۰ اینا درمیاد

برادر منم یکیو میخاد مام میدونیم.. دخترم خانوادش میدونن.. اون میگه بیا نشون بزار یاعقد.. ولی چون برادرم شرایطشو نداره فعلا کاری نکرده.. هیچ تعهدی هم نداره.. ولی تلفنی ودیداری درارتباطن.. ته رابطه مشخص نیس ولی برادرم میگه میخامش.. باید ببینی اصلا پسره قدمی برداشته یانه.. حداقل میتونه به خانوادش بگه فلان دخترو میخام.. تو سه سال نگفته عجیبه.. 

لایک نکن😡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چند ساله سن طلایی

بستگی داره به شهر زندگی و کار و وضع اقتصادی خانواده و تحصیلات دختر نمی‌شه سن خاصی گفت تو زمانه‌ی الان

یهو میبینی تو ۲۰سالگی خاستگار خوب رو رد کرد بخاطره این پسره بعدش نیومد براش مشابه همون موقعیت 

خیلیارو اینجا میبینم ۲۶-۲۷ سالشونه شرایط دارن اما میگن هیچ خاستگار خوبی برامون نیومده چند ساله 

خلاصه به خواهرت بگو عاقل باش تو رابطه هم میری جفتتون هدف داشته باشین بلاتکلیفی خوب نیست