2777
2789
عنوان

منظورش از این کارا چیه

72 بازدید | 7 پست

یکی هست که دوسش دارم بعد اینکه من بهش پیام دادم راجب یه  موضوعی باهاش صحبت داشتم میخواستم یچیزی ازش بپرسم بعد اون چتمون خیلی خوب پیش رفت بگو بخند هم کردیم وسطاش توی تلگرام حرف میزدیم 

بعدش از اونجا گفتم که بخاطر ( این دلیل)بهت پیام دادم که فکر دیگه ای نکنه 

بعد اون چتمون اون توی اینستا یه روز ریلز فرستاد شوکه شدم یه ریلز طنز بود اونجا ام جوابشو دادم دیگه بعدش بهم دیگه پست میفرستم و تولدمم تبریک گفت 

بعد اینجورییم که خیلی باهم رو دروایسی داریم خجالتم میکشیم از هم 

شنیدم پیویه هیچ دختری هم تاحالا نرفته 

بنظرتون قصدش  چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا هر قصدی داشته باشن خیلی رک و راست متوجهت میکنن وقتی حالت ابهام داری ینی قصد خاصی نداره چون مردا ...

هرکسی که نمیاد رک حرفشو بزنه کم کم نزدیک میشه یا صمیمیت ایجاد میکنه بعد ببینه طرف بهش چراغ سبز نشون میده درخواستشو میگه

هرکسی که نمیاد رک حرفشو بزنه کم کم نزدیک میشه یا صمیمیت ایجاد میکنه بعد ببینه طرف بهش چراغ سبز نشون ...

نمی‌دونم والا دیگ نظر خواستی من گفتم الان دیگ هر ارتباط مجازی ای معنیش این نیس ک قصدی پشتش هس اگ باشه بالاخره یه روزی خودش بیان میکنه دیگ 

نمی‌دونم والا دیگ نظر خواستی من گفتم الان دیگ هر ارتباط مجازی ای معنیش این نیس ک قصدی پشتش هس اگ باش ...

آخه یه  مورد دیگه اینکه غریبه نیستیم که بخواد راحت بیاد جلو 

فامیلیم اونم نزدیک😅بعد اینکه سالی یکی دوبار همو میبینیم پسر لاس زن و اینجور چیزام اصلا نیست ولی انگار داره نزدیک میکنه خودشو