2777
2789

من راه دور ازدواج کردم امشب تولد بابام بود مامانم عکس فرستاد من خیلی احساسی شدم که الان تقریبا دوساله هیچ‌مناسبتی پیششون نیستم همیشه دورم و افتادم گریه گریه ها انتظارم بود شوهرم بغلم کنه ولی اصلااا خونه مامانش بودیم ولی خود مامانش نبود تنها بودیم فقط برگشت زد بهم گفتم الان بغلم میکنه ولی گفت تو این خونه گریه نکن اینجوری خودمون خوبیم همینننن بدتر شد گریم دوتا دلیل شد باورم نمیشه اینجور رفتار کرد و تازه گفت خب برو مگ میگم نرو تو چسبیدی اینجا وای خدای من چجور اون همه سال نشون نداده بود رفتاراشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ،شاید شرایط ناز کشیدن و توجه کردن نداشته.

معمولا آقایون از ناراحتی زیاد و گریه مکرر به خاطر یک موضوع خسته میشن.

چون احساس میکنند مسئول این ناراحتی ها هستند و وقتی زیاد تکرار میشه،ناراحت میشن و بی توجهی میکنند.

اگه دوست داری از کانال استاد شجاعی، موضوع: سکوت و جدل، رو گوش کن.خیلی قشنگه.

فقط روزی یک ربع گوش بدی ،کافیه.

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

والا ماها که نمیتونیم چندروز دوری خانواده رو تحمل کنیم موندم بعضیا چجوری مهاجرت میکنن کانادا و استرالیا هر چندسال یکبار میان 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
دقیقا خوشبحال دلشون🥲

نه اصلا من کنار خانوادم خوشبختم اصلا با دنیا عوضشون نمیکنم 

شما هم حتما خانواده خوبی داری که اینقدر دلتنگ میشی حتما یاد بگیر خودت زیاد بهشون سر بزنی 

هرچندوقت میری؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
نه اصلا من کنار خانوادم خوشبختم اصلا با دنیا عوضشون نمیکنم شما هم حتما خانواده خوبی داری که اینقدر د ...

دو سه ماهی یبار البته زیاد میمونم هر دفعه میگم یکی دوهفته بمونم که زود زود برم انقد بابام هی میگه بمون دلم نمیاد برگردم وقتی میام دیگ تا دفع بعدی چند ماه میشه

باز خوبه بعضیا کمتر سر میزنن 

تو هم سعی کن مدیریت کنی زمان مناسبت ها بری