2777
2789
عنوان

با شوهر سگ چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 66 پست
خیلی ها این مدلین عزیزم بهاندی عاشق میشن

آخه بها نمیدم، عاشق میشه. بعد میام یه ذره بهش محبت میکنم، بدجور قاطی می‌کنه. یعنی میگی کلاااا تا آخر عمرم بهش محبت نکنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من هرچقدر هم روی خودم کار کنم، هرچقدرم باشگاه و کلاس برم، درسته یه ذره رفتارش باهام درست میشه.ام ...

خوب اخلاقش این مدلیه دیگه

به احتمال ۹۹٪ اهل مشاوره هم نیست

یه روز عاشق باش ده روز فارغ باش

خوب اخلاقش این مدلیه دیگهبه احتمال ۹۹٪ اهل مشاوره هم نیستیه روز عاشق باش ده روز فارغ باش

اون یه روز عاشق بودن، کلا نابودم کرده. هرچی اتفاق و بلا سرم میاد، توی همون یه روز عاشق بودنم اتفاق میوفته. راهش اینه که کلا ازدلم بندازمش بیرون و مثل ربات باهاش زندگی کنم اما خب اینم در عمل خیییلی سخته.

اون یه روز عاشق بودن، کلا نابودم کرده. هرچی اتفاق و بلا سرم میاد، توی همون یه روز عاشق بودنم اتفاق م ...

سخته عزیزم بخدا من با جون و دل درکت میکنم

اما بهت میگم بخدا خودش میاد میگه چرا دوستم نداری

چرا محبت نمیکنی

خودش ازت طلب میکنه

یه مدت عزیزمخودش میاد التماست میکنه

بخدا امتحان کردم. یه ماه محل نمی‌دادم بهش و با خودم خوش بودم. نه غذا میپختم براش، نه محبت میکردم ، کلا با خودم خوش بودم. به قول تو، اومد التماسم کرد. اما تا بهش توجه کردم، در یک چشم به هم زدن، کلا تغییر کرد و وحشی شد.

سخته عزیزم بخدا من با جون و دل درکت میکنماما بهت میگم بخدا خودش میاد میگه چرا دوستم نداریچرا محبت نم ...

می‌دونم عزیزم. حتما تو هم مثل من تجربه کردی اینجور آدم رو. دقیقا همینه. فوق العاده درست تشخیص دادی. میاد التماس می‌کنه و این حرف ها رو میگه اما تا یه ذره بهش توجه میکنم، یهو عوض میشه و داد میزنه به یه بهونه ای.

بخدا امتحان کردم. یه ماه محل نمی‌دادم بهش و با خودم خوش بودم. نه غذا میپختم براش، نه محبت میکردم ، ک ...

نمیگم محل نده غذا نپز یا این چیزا

میگم خودتو سرگرم کن

انگار اگه نباشه هم کار تو لنگش نیست

کارهاتو انجام بده قبل امدنش

امد شامتونم باهم بخورید 

بعدمثلا کتاب بخون خودتو پر مشغله نشون بده

بهش نچسب

ولی اخم نکن بی احترامی و قهر نکن

بی محبتی زیاد نکن

عادی باش

جو میگیرتشون

می‌دونی اینجور آدما محبت مادر ندیدن. بخاطر همین عقده ی محبت دارن. وقتی محبت نمیکنی، میوفتن دنبالت که یه ذره محبت بگیرن ازت(چون همیشه دنبال محبت مادر میوفتادن) بعد که یه ذره بهشون محبت میکنی، قاطی میکنن(چون فکرمی‌کنن لایق محبت نیستن و هرکی بهشون محبت کنه، یعنی بی لیاقت تر از خودشونه)

این چیزا رو می‌دونم اما باز ناراحت میشم چون من رابطه نرمال میخواستم.نمیتونم به هیچ سازش برقصم.

فردا هم میاد میگه ببخشید شب قاطی کردم😒 خب من خوابم ریخت به هم، می‌خوام چیکار فردا بیاد بگه؟

نمیگم محل نده غذا نپز یا این چیزامیگم خودتو سرگرم کنانگار اگه نباشه هم کار تو لنگش نیستکارهاتو انجام ...

باشه اینکارها رو میکنم. اما چند موردشو قبلا انجام دادم. مثلا خودمو پرمشغله نشون دادم، اومد قاطی کرد که کاراتو قبل اومدن من انجام بده. نشستم یه کتاب بخونم، قاطی کرد که الان باید پیش من بشینی. یا کلی توهین و تحقیر میگفتا (بامحبت نمی‌گفت ). بهم می‌گفت تو به این سن رسیدی هنوز نمیدونی قبل اومدن شوهرت باید کارای شخصی ت رو تموم میکردی؟ میگفتم خب کار داشتم تا الان طول کشید. می‌گفت باید ولش کنی الان. اگه این حرفها رو بامحبت می‌گفت ، خیلیم خوشم میومد. اما چون با تحقیر و توهین میگه، سردم می‌کنه از خودش.

دقیقا منم فکرمی‌کنم دوقطبی هست. تو شوهرتون روانپزشک بردی؟دکتر تشخیص داده دوقطبیه؟

بله دکتر رفتیم حتی ی مدت داروهم خورد بهتربود، ولی خانوادش نذاشتن بخوره ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله دکتر رفتیم حتی ی مدت داروهم خورد بهتربود، ولی خانوادش نذاشتن بخوره ..

چه قرص هایی میخورد گلم؟

معمولا خانواده ی اینجور افراد، آدمای به شدت بد و بی وجدانی هستن. دقیقا خانواده شوهرم هم همینه.

چه قرص هایی میخورد گلم؟معمولا خانواده ی اینجور افراد، آدمای به شدت بد و بی وجدانی هستن. دقیقا خانواد ...

عزیزم اسم قرص هاشو یادم نیس ولی زیاد نبودن روزی دوتا بود یکیموقع ناهار یکی شب ولی خیلی خوب بود .

ببرش دکتر ،شاید مورد همسرتون با همسرمن متفاوت باشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....