2777
2789
عنوان

با شوهر سگ چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 65 پست
اینم پرسیدم. بدتر قاطی کرده. اونقدر اون موضوع رو بزرگ می‌کنه که خودمم باورم میشه که خطای بزرگی کردم( ...

عزیزم همسرت کپی شوهر منه ، تنها راهش سکوته ، اینها ی جورایی دوقطبین ، باید دارو مصرف کنن ولی خب بدون دارو هم اگه باهاشون دهن ب دهن نشیم قابل کنترلن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آخه محلش نمیدم، گیر میده که الان واسه چی قیافه گرفتی؟بدتر داد میزنه و منو محکوم میکنه

نه قیافه نگیر،

منظورم اینه اهمیت نده ریلکس باش ب خاطر خودت هم ک شده بی خیال باش ،بگو آره تو راست میگی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیالش میشم و با این اخلاقش کنار میام و به چشم یه بیمار روانی نگاهش میکنم ...میدونم که این رفتار تو ...

آخه بیخیالش شدم. گیر داد بهم که چرا توی قیافه ای ؟ میگفتم هیچی. ول نمی‌کرد. بعد بهم گفت باید ازم معذرت بخوای که لیوان رو گذاشتی اونجا. گفتم تو یهو داد زدی مثل وحشیا، من معذرت بخوام؟ لیوانو گذاشتم که گذاشتم، عمدا کاری کردم؟بعد فحشم داد

عزیزم همسرت کپی شوهر منه ، تنها راهش سکوته ، اینها ی جورایی دوقطبین ، باید دارو مصرف کنن ولی خب بدون ...

دقیقا منم فکرمی‌کنم دوقطبی هست. تو شوهرتون روانپزشک بردی؟دکتر تشخیص داده دوقطبیه؟

من قهر کردم، بدتر داد زد که الان چرا مثلا قهری؟گفتم هیچی. بدتر داد زد. دلیل ناراحتیمو بهش گفتم، بدتر ...

داد زد گفت چرا اونوگذاشتی اونجا بگو سمعکی نشدم عزیزم کجا بزارم بگو بزارم

یا بگو عزیزم بهت نزدیکما فرکانس صدات کمم باشه میشنوم چیو چکارش کنم

یا یادم رفت تو برداشتیش مرسی

کلا بحث کنی و قهر جدی کنی جبهه میگیرن و گارد میگیرن

قهر لوسی کن

قلقش باید دستت بیاد

اووووه ما اوایل انقدر باهم دعوا میکردیم

قهرمیکردم عصبی تر میشد میگفت این چ اخلاق چرتیه داری

مدلا رو امتحان کردم قلقش دستم امد

عزیزم همسرت کپی شوهر منه ، تنها راهش سکوته ، اینها ی جورایی دوقطبین ، باید دارو مصرف کنن ولی خب بدون ...

می‌دونی چیه ؟ من اون لحظه این رفتارشو به خودم میگیرم و واقعا ناراحت میشم. میگم حتما دوسم نداره که یهو اینجوری می‌کنه. هر لحظه توی استرسم که توی خونه خطایی ازم سر نزنه که آقا قاطی نکنه😔آرامش ندارم کنارش

داد زد گفت چرا اونوگذاشتی اونجا بگو سمعکی نشدم عزیزم کجا بزارم بگو بزارمیا بگو عزیزم بهت نزدیکما فرک ...

آخه مدل این اینجوریه که من واسه کاری که نکردم، فرت و فرت ازش معذرت می‌خوام. یه مدت واسه همه چیز معذرت خواهی میکردم اما الان دیگه نمیتونم. چقدر غرورمو له کنم واسه اشتباهی که اصلا انجام ندادمش؟ اشتباه رو اون می‌کنه سرم داد میزنه، بعد بهم میگه باید به نام بیوفتی ازم معذرت بخوای. وقتی هم محلش نمیدم، بیشتر عصبانی میشه که چرا نمی‌خندی باهام.

آخه مدل این اینجوریه که من واسه کاری که نکردم، فرت و فرت ازش معذرت می‌خوام. یه مدت واسه همه چیز معذر ...

خوب از اول عذرخواهی کردی و براش این موضوع رو عادی و یه قانون کردی ک میتونی داد بزنی و من باید عذرخواهی کنم

ناراحت نشو ولی تو این رفتار شماهم سهیمی و مقصر

بگو وقتی اشتباهی نکردم عذرخواهی نمیکنم تا الانم فقط برای اینکه بحثمون نشه و برای آرامش خودم میگفتم باشه حق با تو

ولی اگه بخواد ب این روال پیش بره عشقی نمیمونه

یه کار از نظر من درسته از نظر تو اشتباه

و یا بالعکس

خونه آدم باید جای امن ادم باشه نه جایی ک همش استرس داشته باشم چ کاری از نظرتو درسته یا خطا

کاری نکن که سرد بشم ازت

ازین حرفها بزن خیلی اروم و شمرده 

خوب از اول عذرخواهی کردی و براش این موضوع رو عادی و یه قانون کردی ک میتونی داد بزنی و من باید عذرخوا ...

از اول من خودم معذرت نمی‌خواستم. مجبورم میکرد معذرت بخوام. منم برای اینکه دعوا کش پیدا نکنه، معذرت میخواستم. اما الان دیگه نمیتونم. از اون حرف ها هم زیااااد زدم بهش . درسته حرفایی که گفتی، خیلی تاثیر می‌ذاره ولی کوتاه مدت جواب میده. بخدا دیگه حوصلم نمی‌کشه هربار بشینم نصیحتش کنم که باهام درست رفتار کنه. خودش باید بفهمه دیگه.۳۴ سالشه، ۵ساله شوهرمه. چقدر بگم اخه؟ 

از اول من خودم معذرت نمی‌خواستم. مجبورم میکرد معذرت بخوام. منم برای اینکه دعوا کش پیدا نکنه، معذرت م ...

انقدر ب خودت اهمیت بده

انقدر برای خودت ارزش و احترام قائل شو

که کلا خودش نگه

کلاس برو

باشگاه برو

شیک پوش باش

با دوستات گاهی برو بیرون

سر خودتو گرم کن

نزار بیکار ببینتت

انقدر ب خودت اهمیت بدهانقدر برای خودت ارزش و احترام قائل شوکه کلا خودش نگهکلاس بروباشگاه بروشیک پوش ...

اره والا. همین امروز بردمش برای روز مرد کفش خریدم براش‌. مزه خریدم با شراب نشستیم خوردیم. شام پختبم باهم و خوردیم. آخرشم اینجوری سرم داد زد یهو. باید زیاد برای خودم وقت بذارم. بخدا یه ماه بود اصلا محلش نمیدادم، رفتارش باهام خوب شده بود، اما تا میام یه ذره بهش توجه کنم، اینجوری قاطی می‌کنه.بخدا روانیه، مغزش کلا برعکس کار می‌کنه. 

انقدر ب خودت اهمیت بدهانقدر برای خودت ارزش و احترام قائل شوکه کلا خودش نگهکلاس بروباشگاه بروشیک پوش ...

باشگاه و کلاس هم میخوام برم، میگه پول ندارم. ولی بااااید برم که عادت نکنه همیشه منو بیکار ببینه.

ولی من هرچقدر هم روی خودم کار کنم، هرچقدرم باشگاه و کلاس برم، درسته یه ذره رفتارش باهام درست میشه.اماااا تا بیام یه ذره بهش توجه بکنم، بازم اونجوری قاطی می‌کنه. خب منم آدمم دلم میخواد یه وقتایی به شوهرم محبت کنم.یه وقتایی کادو بخرم براش. نمیتونم که اینارم حذف کنم کلا و سنگ بشم باهاش.اونوقت دیگه عملا رابطه ای بینمون نمیمونه

باشگاه و کلاس هم میخوام برم، میگه پول ندارم. ولی بااااید برم که عادت نکنه همیشه منو بیکار ببینه.

از باشگاه شروع کن تا حقوق گرفت بگو صبح میرم باشگاه انقدر پولشو بزن

دم باشگاهم بودی اگه نزده بود بزنگ بگو دم صندوقم پولو بزن بدم روز اول کلاسمه