2777
2789
عنوان

وااااااای از دست شوهرم دلم میخواد جیغ بکشم تا بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 77 پست

خوشگلم عزیزدلم میفهممت چقدر ناراحتی اما الان عصبی هستی دلت گرفته بغض و گریه داری نباید به چیزای بد فکر کنی که بدتر بشی بخدا همه هزارتا اخلاق گند دارن این دعواهام مال تمه زن و شوهراس ظاهر زندگیارو نبین ما خودمون گاهی به جایی میرسیدیم فکر میکردیم اخر خطه اما بلاخره طرف اگه بدترین ادم روی زمینم باشه یه خوبی هایی داره چند تا خاطرات خوب و قشنگ دارید با هم به اونا فکر کن هر کس تو این دنیا یه دلخوشی داره همسر شمام دلخوشیش ابزارشن و فکر ایندشم نمیکنه میدونم کارش اشتباهه اما تو نباید غصه بخوری عزیزدلم بشین باهاش حرف بزنم بگو عشقم دوس دارم بیشتر توجهت به من باشه باور کن کسی از ابراز علاقه کوچیک نمیشه الهی که خدا نذاره اب تو دلت تکون بخوره❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم دو تا دریل گرفته کلا مرذا اینجورن انگار کیف میکنن ابزار الات داشته باشنهر روزم میگه چه خوب ...

😂😂😂

همسر منم یه دست آچار آلن گرفته، حالا چییییی بشه دوسالی یبار استفاده شون کنه، میگه چه خوبه آدم همه چی داشته باشه تو خونه.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
عزیزم خودش کلا این ۱۴ روزی که سرکار بود کلا ۴ بار شاید زنگ زد بار آخری سر همین خریدا بحث کردیم قهر ک ...

زنگ نزن بهش پررو تر و طلبکار تر اینی که هست نکنش 

فکر نکن اگر بهش باج بدی باهات درست رفتار میکنه فکر میکنه حق باهاشه که کوتاه اومدی طلبکارتر از قبل میشه 

مترسک سرجالیز فایدش ازین مرد بیشتره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
😂😂😂همسر منم یه دست آچار آلن گرفته، حالا چییییی بشه دوسالی یبار استفاده شون کنه، میگه چه خوبه آدم ...

وای اینم دقیقا میگه همه چیز تو خونه لازمه هر چیزی یه روز بکار میاد منم هی با چشمای گرد شده نگاش میکنم 😂😂

خوشگلم عزیزدلم میفهممت چقدر ناراحتی اما الان عصبی هستی دلت گرفته بغض و گریه داری نباید به چیزای بد ف ...

بارها اینکارو کردم 

ولی اصلا نمیفهمه 

حتی بارها بهش گفتم نذار کمبود محبت از طرفت حس کنم سریع عصبی میشه میگه چرا دنبال بهونه ای 

چرا عین زن خرابا حرف میزنی 

آره طلبکاره کاش واقعا خدایی باشه و حقشو بذاره کف دستش امشب از ته قلبم نفرینش میکنم

من هم یه زمانی گریه می‌کردم، گلایه می‌کردم و…

یه جا فهمیدم‌ که باید اشکام رو پاک کنم و مواظب خودم باشم، نه بحث کردم، نه دعوا. صرفا تمرکزم رو گذاشتم روی خودم و زندگیم، برنامه‌ها رو جوری پیش می‌بردم که تا حد امکان هیییچ مرز مشترکی با برادرم پیدا نکنم بخصوص مالی. دو سال آخری که من مجرد بودم برادرم کلا بیکار بود و من یاد گرفتم اصلا اهمیتی ندم که حالا بدون پول میخواد چکار کنه، صرفا کرایه خونه میدادم و هیچ کاری به خورد و خوراک و بافی مسائلش نداشتم. من همون آدمی بودم که تا چند سال قبلش براش پول میذاشتم جلوی دراورش که یه وقت بی‌پول نباشه!

یه جا باید به این نتیجه برسی که فقط روزی که فرزندی داشته باشی(اون هم تا یه سن خاص) قراره براش مادری کنی و هواش رو همه‌جوره داشته باشی، بقیه آدم‌ها خودشون مسئول زندگی خودشونن، بخصوص وقتی که اهمیتی به بقیه اطرافیانشون نمیدن.

من هم یه زمانی گریه می‌کردم، گلایه می‌کردم و…یه جا فهمیدم‌ که باید اشکام رو پاک کنم و مواظب خودم باش ...

چقد خوب آفرین،کاش منم اینارو یاد میگرفتم😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من هم یه زمانی گریه می‌کردم، گلایه می‌کردم و…یه جا فهمیدم‌ که باید اشکام رو پاک کنم و مواظب خودم باش ...

خیلی رو خودم کار کردم 

خیلی جاها اصلا بهش اهمیت نمیدم نسبت به قبلا خیلی بهتر شدم 

قبلا ا چندروز زنگ نمیزد میمردم ولی الان اصلا برام مهم نیست زنگ بزنه یا نزنه 

ولی واقعا توان اینو نداشتم بیاد کل اعصابمو بهم بریزه 

هرچند که بازم میریزه بهم اعصابمو در هر صورت ولی خوب 

تو خیلی قوی هستی 

من نیستم

من میترسم که یکی بفهمه با هم بحث داریم 

برای آبروی خانوادم برای آرامش خانوادم

این انتخاب خودم بود دارم تاوان انتخاب اشتباهمو میدم