2777
2789
عنوان

گذشته همسرم خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 125 پست
ببین من اصن کاری به بد یا خوب یودنش ندارم من میگم هرکی با یکی مثله خودش ازدواج کنه مشکل به وجود نیاد

آخه این اصلا تاثیری تو ایجاد مشکل نداره😂

این که میگن مثل هم باشین از نظر شخصیت و عقاید و روحیاته نه تعدد روابط

یعنی اصلا چیز مهم و خاصی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاًاینجارو به فمنیست بودن میشناسن اما طبل تو خالیه در حقیقت دشمن خونی زن هستن

نمیدونم تا حالا تو تاپیک هایی که در مورد معاینه بکارت زده شده ، شرکت کردی یا نه؟ 

نمیدونی بعضی از خانم ها چطوری از این کار دفاع میکردن ، در حالی که باور بر این بود که همه مردها قبل ازدواج تو رابطه رفتن و از این مدل حرف ها ... 

نه همچنان پسرهایی هستن ک دوست دختر نداشتن همونطور که هنوز ما دخترایی داریم که دوست پسر نداشتن این حر ...

دقیقا 

خود پسرا این حرفارو میزنن 

این خانمام که شستشوی مغزی داده شدن انگار

طوطی وار تکرار میکنن 

من میتونم ۱۰ تا پسر نام ببرم فقط اطراف خودم که دوست دخترم داشتن اما کاملا روابط سطحی و باکره هستن

یکیشون که به شدت خوش قیافه ست و پرستارم هست و ۲۶ ساله .....

.

دوست دختر نداشتن نشون دهنده عدم تکیه گاه و سست بودن پسره؟!

حالا ما یه حرفی زدیم ده تا چیز از توش دراومد

محض مثال گفتم

که اگه قبلا دوس دختر داشته باشه ولی آدم خوبی باشه و تکیه گاه خوبی باشه خیلی بهتره تا نداشته باشه ولی انرژی مردونگه بهت نده

اصلا این که طرف با کسی بوده یا نه جایی مهم نیست

من نزدیک ۴۰ سالمه مجردم . تجربه دوستی داشتم تجربه رابطه،نهچون برای،خودم نمیپسندم دیگران دوست دارن را ...

شاید چون من خودم وارد اینجور روابط نشدم انقد بسته فکر میکنم 

شاید اگه منم وارد این روابط و دوستیا بشم نظرم تغیر کنه 

نمیدونم تا حالا تو تاپیک هایی که در مورد معاینه بکارت زده شده ، شرکت کردی یا نه؟ نمیدونی بعضی از خان ...

ته بی عدالتیه

میدونق طرز تفکر این افراد واقعا رو مخه میدونی چرا؟

چون پرده داشتن مهمه

رابطه جنسی و عاطفی نداشتن مهمه

از طرفیم خودار.ضایی کردن غیر منطقیه

عزیزم دقیقا چطوری نیاز جنسیمو برطرف کنم؟😂

اینکه با همه باشی خوب نیست این خراب بودنه ولی اگه یکیو داشته باشی و بخوایش از ته دلت واقعا اوکیه

۲۵به بعد

خب بنظرتون ۲۵ به بعد پسری هست ک واقعن کاری نکرده باشه . اومدو گف من دوست دختر نداشتم شما چطور باور میکنی؟

من توی رابطه های زیادی نبودم اما محیطی بودم ک با آقایون سرکله زدم من مثبت ترین آدما از روی ظاهر حتی نمازخون دیدم رابطه نامشروع داشته حالا نپرس چطوری . مرد ورجن بدون دود و دم هست ولی کم هست انشالله نصیبت بسه

ببخشید معیاراتو سطحی،انتخاب نکن عمقی بهشرفکر کن بعدا به مشکل نخوری

از قضا من چندتا پیج روانشناسی و وکالت دارم که میگن گذشته طرف مهمه 

کرم باغچه ریشه اینده رو هم میخوره