2777
2789
عنوان

گذشته همسرم خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی این معیار رو داری خودتو در معرض آسیب زیادی قرار میدی چون نیست همچین فردی 

نمیگم همه با روسپی میرن اما همه حداقل یه دوس دختر رو دارن 

باید اینقدر روی خودت کار کنی که ازین سمت تیر نخوری

نمیگم چنین پسری نیسهسولی معیار مهمی نیس دوس بودن با دختر یا پسرحالا هنوز سنت کمهندیدی چه چیزایی مهمن ...

ببین من اصن کاری به بد یا خوب یودنش ندارم 

من میگم هرکی با یکی مثله خودش ازدواج کنه 

مشکل به وجود نیاد 

ولی حقیقتش کسیم که مخالفه هیچی نمیدونهتو اگر با پسری بری تو رابطه که اولینش باشی اصلا خوب نیستچون با ...

خودم دچارش هستم  شوهرم جوان هست امروزی ولی اصلا هدیه خریدن و گل خریدن وتو رابطه خوب نیست 

دوست دختر نداشتن نشون دهنده عدم تکیه گاه و سست بودن پسره؟!

بعدبه قول یکی از نی نی سایتیا

این دانشمندا ک میگن پسرا همه رابطه داشتن اما دختر نه

پسرا با کی رابطه داشتن حالا

🤣🤣🤣🤣

.

تا وقتی این معیار رو داری خودتو در معرض آسیب زیادی قرار میدی چون نیست همچین فردی نمیگم همه با روسپی ...

نه همچنان پسرهایی هستن ک دوست دختر نداشتن همونطور که هنوز ما دخترایی داریم که دوست پسر نداشتن 

این حرفا ک همه تجربه کردن از این قبیل صحبت ها فقط برای پذیرش گندکاری های پسراست خود پسرها پررنگش کردن که کارخودشونو لاپوشانی کنن 

چی بگم شاید نباید انقد گارد داشته باشم 😔ولی دست خودم نیس چه کنم شما خودت تاخالا تجربه کردی دوستی رو

من نزدیک ۴۰ سالمه مجردم . تجربه دوستی داشتم تجربه رابطه،نه

چون برای،خودم نمیپسندم دیگران دوست دارن رابطه داشته باشن داشته باشن به من چه

الان دید من باتو. فرق میکنه

دوست دارم  با ادمی باشم که همش داره منو به جلو هل بده انگیزه بده من تلاش کنم . خودشم ادم موفقی

این برای من مهمه.

مهم اینه اگر دوست دختر داشت ی دونه نه چنتا چتتا در ان واحد

ملاک من دوست دختر نیست 

ملاک من مسئولیت پذیری که به من داره تعهدی که به من داره 

محدود نکردن من از پیشرفت من خوشحال بشه اینا برام مهمه

استارتر باهات موافقم منم همین نظرمه اصلا آدم پاک باشه میخوره تو ذوقش بفهمه طرفش پاک نبوده ولی متاسفا ...

دقیقااااااااااا زدی تو هدف 

من میگم یکی با مثه خودش ازدواج کنه 

من قبل از همسرم حتی تلفنی با جنس مخالف صحبت نکرده بودم ولی شوهرم هر کار که فک کنی کرده بود ، من اصلا برام مهم نیست 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...