2777
2789
عنوان

گذشته همسرم خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 125 پست
ی زره فکر کنگذشتش مهمه اما از دید من گذشته ای مهمه تلاش کرده باشه هول نبوده هدف داشته تلاش کرده اینا ...

چی بگم شاید نباید انقد گارد داشته باشم 😔

ولی دست خودم نیس چه کنم 

شما خودت تاخالا تجربه کردی دوستی رو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با حرفتون خیلی موافق هستم

ولی حقیقتش کسیم که مخالفه هیچی نمیدونه

تو اگر با پسری بری تو رابطه که اولینش باشی اصلا خوب نیست

چون باید همه عیباشو بپذیری

اینکه بلد نباشه جطوری با دختر رفتار کنه رو بپذیری و خیلی اذیت کنندس طرف بلدت نباشه

ولی اگه تجربیاتش بالا باشه راحت مختو میزنه و بلده تورو

عزیزم اگه یکی بیاد خواستگاریت اختمال اینکه قبلا رفته باشه خواستگاری چند تا دیگه هم هست

خواستگار منم میگفت   مادرش قبل شما صد جای دیگم رفتیم

پسرم نپسندیده

چه فرقی داره دوستی باشه یا رفته دختر مردمو دیده

بیخیال گذشته بابا 

بیا تا اومدنت دیر نشده.

آخه آدم زورش میگیره مثلا خود من وقتی تو کل زندگیم با هیچ پسری دوست یحودم ازدواج کنن ببینن شوهرم تو د ...

اسی جان اینکه کسی تا ب حال وارد رابطه ای نشده باشه دلیل نیست ک طرف صد در صد آدم خوبیه و پاکه فلان جسارت ب شما نشه کلی میگم . ولی خب یسری چیزا غیرطبیعیه اینکه چرا میل نداشته وارد رابطه بشه ینی مشکلی داشته ؟ یا خدشو ب زور گرفته ؟ یا مسائل اعتقادی مطرح هس؟

نمیگم چنین پسری نیس

هس

ولی معیار مهمی نیس دوس بودن با دختر یا پسر

حالا هنوز سنت کمه

ندیدی چه چیزایی مهمن تو شخصیت آدم که زوم کردی رو این حرفای خاله خانباجیا😂

والا دوس دختر داشته باشه قبلا،ولی آدم متعهدی باشه و مرد باشه واقعا سگش شرف داره به کسی که دوس دختر نداشته و قابل تکیه نیس

آدما ۱۰۰٪ ایده آل ما نیستن

دوس دخترم داشته که داشته

اسی جان اینکه کسی تا ب حال وارد رابطه ای نشده باشه دلیل نیست ک طرف صد در صد آدم خوبیه و پاکه فلان جس ...

اصن من با اینا کاری ندارن 

من میگم هرکی باید با یکی مثله خودش ازدواج کمه 

وقتی من با کسی تو رابطه نبودم انتطار دارم با همچین پسری ازدواج کنم 

که بعدا دچار مشکل نشیم