2777
2789
عنوان

سبزه ها با تیرگی پوستتون کنار اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 19 پست

دعا کن بختت سفید باشه گل من. یه خانمی رو میشناسم نه تنها پوستش خیلی خیلی خیلی تیره هست بلکه پر لکه، قوزک پاش پینه داره و موهاش انقد کم پشته که تاپیک میزنه به سرش. بخدا یه شوهری داره یه درجه از پوریا پورسرخ پایین تر. شوهرش براش میمیره. ینی باورت نمیشه من هر چی برات بگم. فقط باید ببینی. دعا کن خدا بهت پیشونی سفید بده. اونوقت خواهر من عین برف و بلور انقدر سختی کشید تو زندگی که تو 46 سالگی عصا داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیباترین دختر فامیلمون خیلی سبزست خیلیا،ولی زیبایی اجزای صورتش باعث شده خیلی خوشگل باشه.بنظرم پوست به تنهایی معیار نیست!

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

زیباترین دختر فامیلمون خیلی سبزست خیلیا،ولی زیبایی اجزای صورتش باعث شده خیلی خوشگل باشه.بنظرم پوست ب ...

دقیقا منم الان بالاتر گفتم یه دختر خیلی سبزه فامیلمونه چقدر که زیباست این دختر

دقیقا منم الان بالاتر گفتم یه دختر خیلی سبزه فامیلمونه چقدر که زیباست این دختر

آره دقیقا، مشکل اینه که بعضی خصوصیات به عنوان زیبایی شناخته میشن مثلا پوست سفید یا بینی کوچیک و...درصورتی که ممکنه یه نفر بدون اینا خیلی زیبا باشه

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)