2777
2789
عنوان

بچه های ورزشکار

28 بازدید | 6 پست

بچه ها من گاهی اوقات بعد تمرین درد ندارم، یا مثلا فرداش به جز یه کوفتگی خیلی جزئی احساس درد شدید نمیکنم یعنی تلاشام بیهودس؟😭😭

مربیم میگه نه بدنت عادت کره، اما بقیه میگن اگه درست تمرین کنی باید همیشه درد داشته باشی

نه ربطی نداره

بدنت عادت کرده به اون فشار و حالاتی که براش ایجاد میشه ولی عضله سازی رو انجام میده

منم مثل تو بودم ولی نتیجه ای که میگرفتم از دوستم که همزمان با من ورزشو شروع کرده بود و برنامه هامونم یکی بود بیشتر بود

با اینکه اون همیشه بدن درد داشت😬✌🏻

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا اینطور نیست اونایی که همیشه درد دارن فسار اضافی و بیخودی میارن البته حتما وزنه هاتون رو افزا ...

اهان ممنونم❤️

منم مثلا اوایل هر ماه که برنامم رو عوض میکنم درد دارم ولی همون سه جلسه اول بعد دیگه درد ندارم تا تغییر برنامه جدید

اهان ممنونم❤️منم مثلا اوایل هر ماه که برنامم رو عوض میکنم درد دارم ولی همون سه جلسه اول بعد دیگه درد ...

اره این عادیه که اوایل شروع باشگاه یا برنامه تمرینی جدید درد داشته باشی اما همیشه نه 

نه ربطی ندارهبدنت عادت کرده به اون فشار و حالاتی که براش ایجاد میشه ولی عضله سازی رو انجام میدهمنم م ...

همین دقیقااااا 

منم مثلا دوستام همش میگن وای ما درد داریم‌ وای داریم فلج میشیم و ...

یعد من هیچی، برای همین گفتم شاید من دارم اشتباه میرم😂😭

همین دقیقااااا منم مثلا دوستام همش میگن وای ما درد داریم‌ وای داریم فلج میشیم و ...یعد من هیچی، برای ...

نه قشنگم... اتفاقاً نصف اون درد کشیدنشون بخاطر اشتباه زدن حرکاته...یه سری هم وزنه های فیت خودشون نمیزنن

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌