2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بعضیا گستاخن تاپیک شوهر نونوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 86 پست
خب اخه چه ربطی داره ،چون سنت رفته بالا باید معیار خوشبختیتو پول زیاد در نظر بگیری ،پس معیار های اخلا ...

قطعا اشتباه می‌کنه دیگه 

والا از نظر من زیر ۲۵ سال ازدواج کردن اشتباهه کلا برای دختر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالب الان خانوما دارن برای اون اقایی ک ندیدن و نمیشناسنش دل میسوزوننب نظرتون همچین شرایطی اگه برعک ...

تازه بعضیا میخوان برن طرفم پیدا کنن😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

واقعیت اینه اکثر مردها به هوس خوشگلی و اکثر دخترا به هوس پول ازدواج میکنند.وقتی جوونی و شادابی و پول ...

وای امان از اینهمه کوته فکری ،مگه ادم پیر نمیشه ؟خوشگلیشم میره ،مگه میشه ورشکستگی رو پیش بینی کرد ،پولم از بین میره ،مهم اون دلگرمیه و اون علاقه ای هست که میدونی تا اخر کنار هم بدون درجا زدن میمونی نه این چرتو پرتا 

اخر تاپیک هم ک اسی جون فرمودند از نظرشون کسایی ک ماشین ایرانی دارن گدا هستن یکی اون نونوا رو فراری ب ...

گلم حس میکنم استارتر زندگی سختی خونه پدری داشته و برای همین پول براش اینقدر مهمه و ضمنا به همچین آدمی ما میگیم تازه به دوران رسیده 😏

ما قبل از زن یا مرد بودنمون انسانیم ،نگید اینجوری که مرد جماعت دلسچزوندن ندارن شما داداشت گیر همچین ...

نه چون با هرکسی ازدواج کنه باید خرجشو بکشه یخچالشو پر کنه لباسشو بخره ارث پدرمم تهش استفاده میکنه حالا چ عاشقش باشه چه نباشه ...مردا اصلا عشق زن براشون اهمیت نداره در اون حد،همینکه یکی تو خونه کارای خونه و آشپزیو شستشو و بچه داری رو بکنه عالیه براشون

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

اینجا خیلی ها آسیب دیده و خیانت دیده هستند ...مرد ستیز شدند ...نمیتونن نگاه انسانی بدون نگاه جنسی داشته باشند...حق دارند.آدمها با تروماهاشون زندگی میکنن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چ جالب الان خانوما دارن برای اون اقایی ک ندیدن و نمیشناسنش دل میسوزوننب نظرتون همچین شرایطی اگه برعک ...

اگر وجدان باشه بله ،این قضیه مثل اینه که یه اقا بیاد بگه تو شهرمون همه زشتن ولی یه خانوم خوشگل دیدم که بدون در نظر گرفتن هیچ معیاری اونو میخوام بگیرم تازه هیچ علاقه ایم بهش ندارم ،وقتیم زشت شد پ تش میکنم از زندگیم بیرون