2777
2789
عنوان

چه کارهایی برای زیباییتون کردین و تاثیر زیادی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 6124 بازدید | 224 پست
عزیزم ریزش مو به کمبود ویتامین مربوطه من قبل بارداریم خیییلی ریزش داشت الان که ویتامین دی مولتی واهن ...

منم یک ماهه شدید ریزش گرفتم 

موهام کم شده😭😭

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزینش چنده

من ی جا پرسیدم با تخفیف ۲۵ گفت 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

چند جلسه برای لیزر کک مک رفتی دوباره بر نمیگرده

بایدمراعات کنی مستقیم نری زیرافتاب ونورخورشیدحتما هم ضدافتاب بزنی من۳باربه فاصله۲ماه ویکسال رفتم پیش دکتر الان دستگاه خونگی خریدم دونه ایی کم کم خودمم برمیدارم فقط ریزامونده که بااین نمیشه بایدبرم پیش دکتر دوباره

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
چرا نکنه🤔🤔🤔م ۲۹ سالمه ولی خیلی دلم میخاد برم بلفا😔😔😔😔

والا هرکسی پیش ما انجام داده زشت شده چشم رو کوچیک میکنه فاصله ابرو وچشمو نزدیک میکنه کلا عمل بیخودیه بنظرم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️