2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام مرگ عزیزتونو به یادتون بیاره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه سعی میکنم کمتر برم پیشش و باهاش حرف بزنم 

منم اوایل مامانم خیلی صحبتش رو می‌کرد لحظه به لحظش رو یادآوری می‌کرد میدونستم خودش هم تحت فشارهای که داره اینجوری خالی میکنه ولی خداروشکر الان دیگه نمیگه

دو تا احتمال هست اگر به تازگی این مسأله پیش اومده احتمال داره میخواد نیازش به همدم داشتن رو بگه و میخواد مزه دهن شما رو بفهمه 

اگر نه خیلی ساله که اینطوریه احتمالا هنوز از سوگ در نیومده به نظر میرسه اون موقعی که شوهرش فوت شده نتونسته به حد کافی عزاداری کنه معمولا کسایی که بچه دارن برای اینکه به بچه فشار نیاد و دچار اضطراب نشه میریزن توی خودشون نمیتونن راحت عزاداری کنن یا مثلا کسایی کنارش بودن که هی گفتن گریه نکن گریه چیزی رو عوض نمیکنه و از این دست حرفا نذاشتن تخلیه بشه عین یه پرونده باز توی ذهنش مونده و طبیعیه که اینطوری بریزه بیرون 

یه مشاوره حتی شده تلفنی بگیر براش مثلا هفته ای یک بار بره صحبت کنه حتی فقط درد دل کنه هم خوبه براش ولی پیش کسی درد دل می‌کنه که می‌تونه بهش کمک کنه نه کسی مثل شما که حالت بد میشه و کمکی از دستت برنمیاد

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

وای مادر که باید خیلی بهتر این چیزارو درک کنه

چطور دلش میاد هی بهت یادآوری کنه

جز ناراحتیه بچه اش چه سودی داره آخه

جدی باهاش صحبت کن اگه بازم به کارش ادامه داد 

یه نفرو واسطه ن باهاش حرف بزنه 

نمیشه اینجوری که...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بهش بگو برام مهم نیست.

من زندگی جدیدی شروع کردم از گذشته ها خوشم نمیاد 

اگر گفت پدرته بگو بووووود 

من برام مهم نیست 

(الکی بگو که اون بفهمه گوش شنواش تو نیستی و اگر زیاد بگه بجای همراهی توهین میشنوه)

میدونم مادرته ولی چاره ای نیست یه جوری محکم درباره این‌که پدرت برات مهم نیست باهاش حرف بزن از درد دل باهات قطع امید کنید

پیشاپیش از پدرت معذرتخواهی کن و برای خیرات و فاتحه بده)

۲۰ سال گذشته هنوز نپذیرفته

اگه فامیل بود که قطع رابطه میکردم

ولی مادر رو نمیشه جدا کرد که

باید ببریش مشاوره حتی به زورم که شده باید بره تراپی

باهاش منطقی حرف بزن که ۲۰ سال گذشته باید بپذیره اگه نمیتونه باید بره تراپی

روانپزشک هم خوبه چون قرصای ضد افسردگی بهش میده باعث میشه فکرش مشغول نباشه و توی تراپی بهش کمک میکنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
۲۰ سال گذشته هنوز نپذیرفتهاگه فامیل بود که قطع رابطه میکردمولی مادر رو نمیشه جدا کرد کهباید ببریش مش ...

فکر میکنی نخواستم ببرمش حتی با دعوا هم نمیاد فکر میکنه خودش سالمه بقیه دیوونن

بهش بگو برام مهم نیست.من زندگی جدیدی شروع کردم از گذشته ها خوشم نمیاد اگر گفت پدرته بگو بووووود من ب ...

اینکارم کردم الان 20روزه ببخشید حتی بهش گفتم بجهنم که مرد من خیلی هنر کنم زندگی خودمو بکنم اونم ازش نمیگزرم مارو ول کرد رفت جون کس دیگرو نجات بده ببین ختی در این حدم گفتم باز فایده نکرد دیشب اینقدر حالم بد شد که تا صبح شرمنده ولی بالا اوردم

وای مادر که باید خیلی بهتر این چیزارو درک کنهچطور دلش میاد هی بهت یادآوری کنهجز ناراحتیه بچه اش چه س ...

با همه دنیا قطع رابطس حتی مادر پدرش دیشب حس سکته بهم دست داده بود تا ساعت 2شب منقبض بودم بعدشم تا چهار دهنو معدم تلخ شده بود تا صبحش شرمنده ولی شدید بالا میاوردم

دو تا احتمال هست اگر به تازگی این مسأله پیش اومده احتمال داره میخواد نیازش به همدم داشتن رو بگه و می ...

مشاور نمیاد دکتر نمیاد 21سالم گذشته همونموقع هم بشدتتت سوگواری کرد ازدواجم نمیکنه کلا معمای بدون راه حل واسه همممه