2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام مرگ عزیزتونو به یادتون بیاره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 62 پست
خودش خیلی دلتنگشه فکر میکنه شاید تو هم دلتنگشی... من درکش میکنم در جوونی همسر از دست دادن سخته...در ...

خدا نکنه شرایطش هست ولی خودش زندگیو به خودش زهر کرده به ماهم همینطور بخدا قلبم میخواد از جا کنده بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مادرت؟کاش میتونستم بخدا الانم دارم ریه میکنم حس میکنم الانه سکته کنم از ذردی که تو قلبمه

قطع رابطه نمیشه ولی خب تاجایی که بتونم دوری میکنم همسرم۸ماهه فوت شده هرکسی بخاد اون روز نحس رو هرثانیه برام یاداوری کنه قطغ ارتباط میکنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بعضی وقتا وقتی ی چیزی خیلی ادمو اذیت میکنه ، با صحبت کردن بیش از حد راجبش و جزییاتش ، سعی میکنه از ع ...

خب اخه هیچ جوره نمیذاره کسی کمکش کنه گارد میگیره در مقابل همه چی شرایط چی بخدا حتیداریم بازی بچه هامو میبینیم اشکمو در میاره میگه اگه بابات بود خیلی اینارو دوست داشت

قطع رابطه نمیشه ولی خب تاجایی که بتونم دوری میکنم همسرم۸ماهه فوت شده هرکسی بخاد اون روز نحس رو هرثان ...

خدا به دلت ارامش بده چیزی غیر این از دستم بر نمیاد ببخشید

خدا به دلت ارامش بده چیزی غیر این از دستم بر نمیاد ببخشید

مچکرم داداش ولی خب مادرتون خب سنشون زیاده نباید حقیقتااذیتتون کنه بچم۲سالشه چیززیادی نمیدونه ولی خب سعی میکنم چیزی ازباباش نگم اذیت نشه اصلن 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مچکرم داداش ولی خب مادرتون خب سنشون زیاده نباید حقیقتااذیتتون کنه بچم۲سالشه چیززیادی نمیدونه ولی خب ...

من خانمم نمیدونم چرا اینجور زده پروفمو الهی بمیرم برای دلت بخدا الان رفتم اومدم چون حالم بد شد کلی گریه کردم ولی نگران  بچت نباش منکه خودم بی پدر بزرگ شدم دارم میگم خدا ماهارو چند برابر هوامونو داره 

خب اخه هیچ جوره نمیذاره کسی کمکش کنه گارد میگیره در مقابل همه چی شرایط چی بخدا حتیداریم بازی بچه هام ...

ببین اون واقعا نابود شده جدی ، من بهش فک میکنم موهای تنم سیخ میشه ک عشقمو شوهرمو ازدست بدم و بعدش محبورباشم بمونم زندگی کنم ، واقعا مغز و روحیه ادمم ی ظرفیتی داره ی جا دیگ نمیکشه ، هممون ادمیم ممکنه توی همین شرایط قرار بگیریم و این خیلی دردناکه ، شما هرطور م میتونید سعیتونو بکنید ک کمکش کنید ، اگ نشد من بودم سعی میکردم ناراحتی جدیدی براش ب وجود نیارم و روخودم کارمیکردم ک حداقل من غصه نخورم و نذارم حالم بدشه ، واقعا میدونم چقدر برات سخته و خیلی متاسفم ک توی همچین شرایطی قرارگرفتی این حق هیچکس نیست حتی اگرم نتونستی تحمل کنی و تصمیم دیگ ای گرفتی اصلا خودتو سرزنش نکن توعم بلخره ی صبر و توانی داری

هم ناراحته هم مراعات نمیکنه بله هشت سالم بود کاملا یادمه

اگر با مشاور یا روانشناس صحبت کنین هم خوبخ چون مادرتون افسردگی میگیرن اینجوری اگر به شما نگن خیلی بد میشه حتما دنبالشون رو بگیرین

ببین اون واقعا نابود شده جدی ، من بهش فک میکنم موهای تنم سیخ میشه ک عشقمو شوهرمو ازدست بدم و بعدش مح ...

بخدا میخوام ولی نمیشه الان بچه هامو خوابوندم رفتم نشستم گریه بخدا حس سکته کردن داشتم الانم حالم اوکی نیست