ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 عنوان بدترین روزهای زندگیم 323 بازدید | 27 پست اکسمه ولی گاهی پیام میداد استوریمو نگاه میکرد دلم به همین خوش بود الان عمدا استوریامو نگاه نمیکنه باهام حرف نمیزنه بخدا که دارم میمیرم چیکار کنم کاش خودمو بکشم دیگه اینقدر فکر نکنم عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید 1403/10/19 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 5734 داری میگی اکسم... نه امیدم چنان نجاتبخش است و نه ناامیدیام چنان مهلک؛من در میانه زجر میکشم و ادامه مییابم.🌱🌚
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 میترسم انفالوم کنه خدا لعنتت کنه که منو بازی دادی خدا لعنتت کنه زندگیمو نابود کردی خدا لعنتت کنه که اومدی تو زندگیم لعنت بهت عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 داری میگی اکسم... اکسمه ولی نزاشت وقتی کات کرد فراموشش کنم گفت مثل دوست بمونیم استوریامو نگاه میکرد ریپلای میکرد گاهی پیام میداد الان دیگه هیچکدوم انجام نمیده عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 اکس چیه؟ دوست پسر سابق عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 چند وقته رفته؟ دو سه روزه فالوم داره خودشم استوری میزاره عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
جیران_آماندی_جیران عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7162 اکسمه ولی نزاشت وقتی کات کرد فراموشش کنم گفت مثل دوست بمونیم استوریامو نگاه میکرد ریپلای میکرد گاهی ... دست پیش بگیر و بزن انفالو ریموش کن قبل از اینکه اون تورو جذفت کنه اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین!
زری_بودم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1406 دو سه روزه فالوم داره خودشم استوری میزاره یعنی چی؟مگه چند ماه پیش کات نکردین؟اونموقع انفالو کرد الان دوباره فالو کرده؟
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 دست پیش بگیر و بزن انفالو ریموش کن قبل از اینکه اون تورو جذفت کنه نمیتونم من خیلی ضعیفم احمقم حاضرم پیجمو پاک کنم ولی اونو انفالو نکنم عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 یعنی چی؟مگه چند ماه پیش کات نکردین؟اونموقع انفالو کرد الان دوباره فالو کرده؟ کات کردیم ولی همدیگه رو انفالو نکردیم عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
جیران_آماندی_جیران عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7162 نمیتونم من خیلی ضعیفم احمقم حاضرم پیجمو پاک کنم ولی اونو انفالو نکنم پس منتظر باش اون خودش تورو حذفت کنه و بیشتر بسوزونتت اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین!
ariaty مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 390 پس منتظر باش اون خودش تورو حذفت کنه و بیشتر بسوزونتت حالم خیلی بده خیلی عذاب میکشم بدترین سال زندگیم امسال بود از خدا میخوام یکی عین خودش بندازه تو زندگیش هر دردی کشیدمو بکشه و یاد من بیوفته عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
زری_بودم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1406 حالم خیلی بده خیلی عذاب میکشم بدترین سال زندگیم امسال بود از خدا میخوام یکی عین خودش بندازه تو زندگ ... چن یالته