2777
2789
عنوان

خانما اگر هنوز سرخ کن نخرید دست نگهدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 75 پست
شاید ترسیده خواهر شوهرش از رو کتلت شناساییش کنه،،😁😁😁

جز تاسف حرفی نیست

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکت باشه عزیزم منم اومدم ندیدم البته یه سری دیده بودن برای من پاک شده بود

سر یه غذا هم داستان میسازن ادم دلش میشکنه ب قول خودش یه متلت اخه این خرفا و تیکه انداختن داره ؟

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
همش میگه ظروف استیل رو سیزن (نچسب)کنید و توش سرخ کنید

چه جوری نچسب کنیم می‌چسبه 

کاش یه نفر که بلده توضیح بده هم اینکه نسوزه و هم شستنشو

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم

الان تاپیک و ری اکشنایی ک به پیامت دادن رو دیدم عزیزم حقیقتا تو موقیعیت روحی بدی بودم از نظرایی ک در حواب کامنتت دادم دلم خیلی شکست شاید چیز خاصی نبود از نظرت ولی ب پیام دروغ و چرتت بدون اینکه بدونن قضاوت کردن 😒

پس چرا این آقا اینقدر با قطعیت میگه باور کن دپرس شدم همش میگم کاش نخریده بودم از ترس همش دارم تو قاب ...

شما ببینید سیب زمینی اگر تو تابه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرخ میشه تو سرخ کن حدود ۱ ساعت طول میکشه تا سرخ بشه هر کس عقل داره میتون خیلی چیزها رو تحلیل کنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
چه جوری نچسب کنیم می‌چسبه کاش یه نفر که بلده توضیح بده هم اینکه نسوزه و هم شستنشو

برای ماهیتابه ،بزار رو حرارت ملایم ،بزار خوب داغ کنه بعد سرخ کن 

برای شستن هم باید سیم بزنی دیگه 

به خاطر همین ،مردم به تفلن روی آوردن 

😐🤷🏻‍♀️
سر یه غذا هم داستان میسازن ادم دلش میشکنه ب قول خودش یه متلت اخه این خرفا و تیکه انداختن داره ؟

من عکس و دیدم بعد حذف شد

مزه کتلتها چجوری بود خشک بود یا لطیف بودن سیب زمینیها خشک نمیشن؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

آشکال نداره عزیزم ناراحت نشو باور کن بسکه چیز عجیب تو سایت دیدن دیگه آدم به خودش هم شک می‌کنه 

نبابا، من پیج چندتا متخصص و دارم و خودشون هم استفاده میکنن، اینارو رقیب های اینا میگن تا جنسای خودشون نمونه، مثل همون ماکروویو که میگفتن اشعه داره

هرحرفی باور نکن

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)