سلام الان دیدم یه خانمی تاپیک زده بود سرخ کن خریده خودم سه سال پیش خریدم ولی جدیدا تو یو.تیو.ب با یه کانالی آشنا شدم خییییلی جالبه آشپزه مهندسه ساکن آمریکای شمالی بوده الان ساکن ایرانه خیلی قشنگ آموزش میده خیلی هم از سرخ کن و اینا بد میگه همش میگه اسباب بازی های چینی خیلی میگه سرطان زاست دلیلشم اینه که تفلون سبد سرخ کن خیلی حرارت میبینه و تفلون اصلا برای حرارت بالا طراحی نشده جالبه تمام ظرفهاشم استیل فیسلر آلمانه اینقدر افسوس خوردم چون خودمم تازه یه سرویس گرانیت خریدم اونم که از سرخ کنم گفتم بگم شاید کسی اشتباه منو تکرار نکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الان تاپیک و ری اکشنایی ک به پیامت دادن رو دیدم عزیزم حقیقتا تو موقیعیت روحی بدی بودم از نظرایی ک در حواب کامنتت دادم دلم خیلی شکست شاید چیز خاصی نبود از نظرت ولی ب پیام دروغ و چرتت بدون اینکه بدونن قضاوت کردن 😒
ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم، ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
پس چرا این آقا اینقدر با قطعیت میگه باور کن دپرس شدم همش میگم کاش نخریده بودم از ترس همش دارم تو قاب ...
شما ببینید سیب زمینی اگر تو تابه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرخ میشه تو سرخ کن حدود ۱ ساعت طول میکشه تا سرخ بشه هر کس عقل داره میتون خیلی چیزها رو تحلیل کنه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*