دقیق حدود ۹ ماه بود یه پسری و دوس داشتم که توی محلمون با دوستاش میومدن و میرفتن ولی خونشون از ما دور تر بود یعنی نمیشناختیم همو اما چند باری توی کوچه چشم تو چشم میشدیم منم عاشقش شدم نمیدونم دیگه اونم حسی داشت یا نه اما چون دوستاش زیاد بودن و هیچوقت خودش تنها نبود نمیتونستم ایدی یا شماره ازش بگیرم و کلا من خجالتی بودم و الانم هستم بعد یجوریای بعد اینکه ۹ ماه گذشت و من هنوزم عاشقش موندم آیدی شو با هزار جور بدبختی توی روبیکا پیدا کردم. منم بهش پیام دادم اولش یکمی طولش دادم بعد دیدم داره پررویی میکنه یجوری میحرفه انگار ازش پول قرض گرفتیم گفت الان من کار دارم بعدا پیام بده منم گفتم پس بهت روک میگم من روت کراشم... اما اصن بهش نگفتم من همونیم که تو و دوستات میاین محلشون. اومده میگه من تورو نمیشناسم. منم بهش گفتم اگه جوابت اوکی باشه بعدا خودت میفهمی کی ام بعدش اومده میگه شرمنده من رل دارم💔😐 حتی به رفیقمم گفتم بهش بگه اونم بهش گفت به رفیقم گفت من اونو نمیشناسم به منم میگه من رل دارم منم انقد نابود شدم بهش گفتم برای من نبود شوخی کردم برای دوستم بود بعدش گفت ایدی دوستتو بده بهش بگم من رل دارم منم مجبور شدم ایدی یکی از دوستامو دادم اما قبلش بهش گفتم که ایدی تو میدم تا ابروم نره اونم گفت اوکیه بعدش دیدم رفته دوستمو فالو کرده و اومده به منم میگه اهل کدوم منطقه ان واقعا این دیگه چه جور ادمی