2777
2789

بدیش اینه که هر دو طرف فامیلن چون فامیلن منکنه تو رو دروایسی گیر کنی 

بعد از طرفی چون ارتباط فامیلی هست مشکلی پیش بیاد یکی متوجه شه امکانش هست تو کل فامیل خبرش بپیچه

از اون طرف بعضیا ممکنه بخوان واسه مشکلی که براتون پیش اومده پا در میونی کنن و از اونجایی که فامیلن میتونن بیشتر تحت فشارت بذارن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که ازدواج کردم گلم اونم فامیل. اما اگر با فامیلی که ارتباط ورفت آمد زیاد داشته باشین میشه تا یه ح ...

جدا؟ اگه شناخت کامل حاصل میشد پس این همه طلاق های فامیلی دلیلش چیه؟ یعنی میدونستم اشتباهه و رفتن تو دلش؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ما کلا همه اقوام مادریم ازدواج فامیلی کردن و همه شون بدون رد خور خوشبختن، اقوام بابام نصفش ازدواج غریبه،نصفش اقوام، اونایی ک با اقوام ازدواج کردن همه خوشبختن و زبون همو میفهمن

ولی شایدم ب اصل و نسب و تربیت خانوادگی مربوطه

اقوام ما همشون زن ذلیل تربیت شدن،و اصن مردسالاری تو اقواممون نیس،برا همینه همه زن دوستن، من دیوانه با خواهرم هردو با غریبه ازدواج کردیم چون مادرم تو گوشمون خونده بود با اقوام نه، و بدبخت شدیم

الان مامانم اعتراف میکنه کاش باهمون خاستگارای اقوام ازدواج میکردین،،،کااااش

ولی بازم نسبی هست نمیشه کلی گفت.

اگه اقوام درست درمون دارین ب همون اقوام بچسبین اینم نصیحت من بشما

بنظرم گذشت اون زمان که فامیل دوست و خودی و عریبه دشمن!

من خاستگار فامیل زیاد داشتم، دو تا پسر دایی، یه پسر خاله، پسر عموی مادرم پسر دایی پدرم، برادر شوهر دختر خالم، .. ولی هیچوقت دوست نداشتم با فامیل ازدواج کنم به چند دلیل:

مهمترینش این بود دوست داشتم خانواده ام بزرگ شه نه اینکه تو همون فامیل هی دور خودم بچرخم

دلیل دیگه اش این بود هیچ وقت حس جنسی نسبت به فامیل نداشتم و برام عجیب بود

یه دلیل دیگ ه اشم این بود اگه به هر دلیلی اختلاف ایجاد میشد رو روابط فامیلی اثر میذاشت!

یه نمونه اشاینکه یکی از اون فامیل که بدجور بقول خودش از بچگی عاشقم بود دو سال رفت و اومد تا منو راضی کنه، منم چون خودمو میشناختم قبول نکردم، از اون زمان به بعد من هرگز نه رنگ اون ادم و دیدم نه هیچ گونه ارتباطی بینمون بود حتی همون ارتباط فامیلی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.