2777
2789
مخالفمفک کن عمت بشه مادرشوهرت یاخالت بشه مادرشوهرتوالابه نظدم آدم بافامیل وصلت کنه بدترغریبه میشه

اخ منکه از خدامه خالم میشد مادرشوهرم.دیگه هیچ غصه ای نداشتم

من عااااشق فامیل مامانمم از خاله هام ک دیگه هیچکی بهتر نیس،بجز یدونه خاله ام ک اون از زندگی همه اقوام حذف شده

مشهده.اینجا زندگی نمیکنه

جدا؟ اگه شناخت کامل حاصل میشد پس این همه طلاق های فامیلی دلیلش چیه؟ یعنی میدونستم اشتباهه و رفتن تو ...

طلاق ک تو غریبه هم هست.ولی تو اقوام کمتره

ولی در کل نمیشه کلی حرف زد.نظرات براساس تجربیاته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ منکه از خدامه خالم میشد مادرشوهرم.دیگه هیچ غصه ای نداشتممن عااااشق فامیل مامانمم از خاله هام ک دی ...

انشالاکه بشه

فامیل داریم تافامیل من چون خودم ازخدام نبودفک کردم که هیچکسم ازخداش نیست😄

داشتم تصورمیکردم تادیروزکه فلانی رومیپیچوندم که نبینمش مجبوربشم هرروزبخاطروصلت ببینمش

انشالاکه بشهفامیل داریم تافامیل من چون خودم ازخدام نبودفک کردم که هیچکسم ازخداش نیست😄داشتم تصورمیکر ...

من الان ازدواج کردم با غریبه و بدبختم و خاستگارای فامیلم الان واقعا مهربون و سربراه و زن ذلیلن

برا همون میگم قربون فامیل خوب، چون اگه فامیلت خوب باشه میدونی تو چه فرهنگی بزرگ شده

منم قبلنا تو مجردی از فامیل چندشم میشد،بعد ازدواجم پسرداییم بخاطر من ۵سال مجرد موند و آخرشم ازدواج سنتی کرد،ولی خداروشکر خوشبخته، تو شب عروسیم برام ی آهنگ غمگین خوند ک بعد ۴سال تازه دیدم.انقد دلم گرفت ک اون انقد منو دوس داشته و من سر بچه بازی و افکار بچگانه و لجبازی الکی نخواستمش

ببین عزیزم چه فامیل چه غریبه، شما باید یه مراحلی رو طی کنید؛ اگه خودش و خونوادش اوکی هستند که الکی ردش نکن،ولی حتما دوره ی شناخت رو بگذرون مشاور حتما برید خیلی مهمه، و اینکه از دوستاش و محل کارش حتما تحقیق کنید هر چقد که فامیل باشه و پسر خوبی باشه.

چقد خوب میشد همه ما یاد می‌گرفتیم نسخه خودمون رو برای دیگران نپیچیم، کسی که میاد سوال میپرسه نیاز به راهنمایی داره نه نا امید کردن!!

جدا؟ اگه شناخت کامل حاصل میشد پس این همه طلاق های فامیلی دلیلش چیه؟ یعنی میدونستم اشتباهه و رفتن تو ...

خب تفاهم که نباشه فامیل غیر فامیل نمیشناسه

بعد بیا ببین عدم تفاهم از کجا نشاْت میگیره

آخرش چیشد با کدوم مورد ازدواج کردیفامیل یا غریبه؟

دختر خوب اگه میخواستم آخرش با فامیل ازدواج کنم همون اولش میگردم😆

اتفاقا گذشت زمان و شرایطی که پیش اومد واقعا به این نتیجه رسیدم چقدر خوب کاری کردم

یکیشونم دکتر بود آمریکا

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
طلاق ک تو غریبه هم هست.ولی تو اقوام کمترهولی در کل نمیشه کلی حرف زد.نظرات براساس تجربیاته

نه ازیز من نمیگم طلاق تو غریبه یا فامیل کدوم بیشتره ، دوستمون میگه فامیل خوبیش اینه شناخت داری میگم اون شناختی که از فامیل داری در هم‌ن حد فامیل ه نه در حد کسی که بخوای باهاش ازدواج کنی مثال نقض اوردم که اگه شناخت کافی از فامیل بود نباید طلاق تو ازدواج فامیلی میدیدیم (نه اینکه بیشتر یا کمتر از ازدواج غیر فامیلی) چون اگه واقعا ادما از هم شناخت داشته باشند بواسطه فامیل بودنشون اگه بدونن باهم تفاهم ندارن ازدواج نمیکنن! پس معنیش اینه اون شناخت فامیلی کمکی نمیکنه

خب تفاهم که نباشه فامیل غیر فامیل نمیشناسهبعد بیا ببین عدم تفاهم از کجا نشاْت میگیره

اگه بقول دوستمون بواسطه فامیل بودن شناخت کافی بوجود میاد پس چطور تشخیص نمیدن قبل ازدواج که تفاهم دارن یا نه؟!