2777
2789
عنوان

دختر بودن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 125 پست
شکایت نامه رو پر کن کپی تحویلشون بده بگو یا اجازه میدید یا حکمو اجرا میزارم

باید از کجا بگیرم شکایت نامه رو ؟ قسمت بدش اینجاست که من حتی کوچیکترین کار هارو هم بلد نیستم بیرون از خونه تنهایی انجام بدم و استرس میگیرم و میترسم چون اصلا بهم اجازه نمیدن خودم برم بیرون همش باید باهام بیان مثل یه بچه پنج ساله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم کردی اون میگه خونه بابات ازاد میبودی اینجا نمیتونی هرکار خواستی بکنی تازه ب ظاهر فقط زن شوهرتی درواقع زن خودش و مادرش و خواهرشی چون اونام دخالت میکنن تو کارات😏

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
کسی به حرفم گوش نمی‌ده تو خونه انگار دارم براشون جوک تعریف میکنم میخندن بهم من از آرزو هام رویاهام م ...

هیکی مگو از آرزوهات بگو فقط میخوام برم دانشگاه علوم زیاد بشه

حتما میشینی میگی دانشگاه برم درس بخونم برم سرکار خوب جبهه میگیرن

با سیاست بگو فقط میخوام سرم کرم باشه فعلا قدم اول رو بردار کنکور ثبت نام کن و درس بخون 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نتیجه کلی که از دختر بودن گرفتم اینه که دختر خرج دارههههه خرج زیادددد

آره خرج داره ولی خب مگه ما گفتیم که به دنیامون بیارن؟ الآنم من ازشون چیزی نمی‌خوام میگم بزارین برم یه جایی کار کنم خرج خودمو بدم

به چ درد میخوره وقتی کمترین حق انسانی رو نداریم عزیزم ؟

نگران نباش اقتضای سنت ۱۸ سالگی دلت میخواد خیلی کارها بکنی

برو کنکور بخون برو کنکور بده 

بیرون رفتن تو اوضاع الان ب نظرم جالب نیس اما سعی کن منطقی اجازه رفتن ب دانشگاه رو بگیری 

بگو میرم دانشگاه الزهرا اصلا ک همه هم دخترن اما اجازه بدید برم 

شوهرم کنی میگه اینجا خونه ی بابات نیست هر کاری خواستی بکنی !

عزیزم حتی معلوم نیست وقتی شوهر می‌کنی خوب از آب در بیاد یا نه خواهرم ازدواج کرده کتک می‌خوره از شوهرش از ازدواج کردن هم میترسم

به چ درد میخوره وقتی کمترین حق انسانی رو نداریم عزیزم ؟

همه چیز این دنیای ظاهری نیست اعماق ادم ها خیلی زیباتر از دنیایی هست که می بینیم مراقب خودت باش ما هم میتونیم بعضی کار هارو بکنیم هیلی از ادما حبس ابد میخورن یاد میگیرن تو زندون خوش باشن ما که خیلی بهتر از اونها هست وضعمون