2777
2789
اره چقدر از ۱۴۰۱ اعتراض کردن و جلسه گذاشتن تغییری کرد؟

برای 405 

تاثیر دوازدهم قطعی 

دهم و یازدهم مثبت 

برای 404 

تاثیر دوازدهم قطعی

یازدهم هنوز نامشخص تا دو هفته آینده 

دهم هم که هیچی 

امیدوارم یازدهم مثبت بشه 

همه تلاشم رو کردم در حد توانم ❤️

اینو یکی از کانالای که خبراش راسته گذاشته بود🥲

Bored:/

کاش دوازدهم بشه ۴۰درصد یازدهم و دهم مثبت.هم اینو می‌خونیم هم برا کنکور.اینا با خودشون فک نکردن یه آدم چجوری هم دوازدهم و هم یازدهم رو امتحان بده؟حالا کنارش کنکور هم بخونه جالبه مگه میشه؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتراضات خیلی زیادهبعید میدونم ۴۰۵ بدون تغییر بمونهکجا اعلام کردن تا ۴۰۶ تغییری نیست؟ میخوام مطمئن ش ...

من شنیدم هر چیزی رو اموزش الی تصویب کنه تغییر نمیکنه احتمالا اینم تغیبر نکنه این همه کارزار گذاشتن برا ۴۰۳ هیچ تغیری نکرد

همینو بگو یه دفعه تصمیم بگیرن هی شل کن سفت کن شده من واقعا نمیدونم چی بخونم عمومی بخونم نخونم تشریحی ...

موش ازمایشگاهین انگار دانش اموزا

بچه های کنکور 1404 یازدهمشون و برای تاثیر قطعی نهایی خوندن کلی استرس کشیدن بعد یهو فرداش یه چی دیگه میگن

الان کنکوریای 1405 هم دهمو نهایی برای تاثیر قطعی خوندن و استرس کشیدن یازده هم الان توشن با کلی استرس

خدا و خوش میاد؟اینا ادمن؟ایناا مسلمونن واقعا؟

اهههه

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

برای 405 تاثیر دوازدهم قطعی دهم و یازدهم مثبت برای 404 تاثیر دوازدهم قطعییازدهم هنوز نامشخص تا دو هف ...

کانالا رو ول کن همش میگن ما اونکارو کردبم این‌کارو کردیم احرم کسی که بدبخت میسه ماییم

من پارسال نهایی دادم اینجوری که شما میگی هم نبود.من فرمول بیست خونده بودم فقط واسه عمومی مهما ، نتیج ...

ترازت چند شد؟ به چه نمره ای میگی خوب؟ من رتبه ۶۲۰۰ کنکور تجربی پارسالم از من بدبخت تر و بدشانس تر تو کنکور نداریم 

فارسی گند زد تو ترازم الان بایدددددد فارسی بخونم ولی یازدهم یا دوازدهم....کی میخوان اعلام کنن؟؟؟؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
برای 405 تاثیر دوازدهم قطعی دهم و یازدهم مثبت برای 404 تاثیر دوازدهم قطعییازدهم هنوز نامشخص تا دو هف ...

انشالا که همینجوری بشه .اگه اینجوری بشه میخونم با اینکه راهم خیلی سخته🥲

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
حال ادمو بهم میزنن یک تصمیم میگیرن

تصمیم میگیرن هم روش نمیمونن که صبح پامیشن یهو معلوم نیست کی بهشون الهام میکنه نظرشون عوش مشه

هنوز مشخص نکردن طراح نهایی سنجشه یا اموزش پرورش

اینقدر بی انسجام...

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

قضیه چیه منم می خوام بخونم بزا کنکور اما معدل دهم یازدهم دوازدهمم خوب نیست اصلا گیج شدم نمیدونم چی ب ...

بعد چند سال میخوای بخونی؟