2777
2789
من شنیدم هر چیزی رو اموزش الی تصویب کنه تغییر نمیکنه احتمالا اینم تغیبر نکنه این همه کارزار گذاشتن ب ...

الان اعتراضات خیلی بیشتر شده خود سنجش هم امسال موقع انتخاب رشته توش مونده با این تراز سیوی‌ها چیکار کنه خودشون هم دیدن چقدر اوضاعش خراب شده به نظرم احتمالش زیاده ۴۰۵ تغییر کنه یا حداقل تاثیر معدل دهم و یازدهم مثبت بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
موش ازمایشگاهین انگار دانش اموزابچه های کنکور 1404 یازدهمشون و برای تاثیر قطعی نهایی خوندن کلی استرس ...

ببین اونا که امتحان دادیم و دادن مهم نیست چجوری ۲۱ امتحان تو ۲۵ روز قراره بدیم؟ بعد یه ماه اینور اونورش کنکور

حالم بده من این آخرین بارمه...اوففففف

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین کار اینه تا قبل عید کنکورو بخونیم ببندیم. بعدش دیگه خبرا میاد اون موقع نهاییو شروع میکنیم با ...

کاش یه قانونی وجود داشت میگفت یذره فکر کنید ۲۱ امتحان چجوری تو ۲۵ روز میشه داد؟؟؟؟!!!!!!!!!

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ببین اونا که امتحان دادیم و دادن مهم نیست چجوری ۲۱ امتحان تو ۲۵ روز قراره بدیم؟ بعد یه ماه اینور اون ...

چرا 21 درس؟دو پایه امتحان میدید؟

اصلا افتضاحه برنامه هاشون ادم نیستن که...

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

امسال فکر نکنم بهمنه دیگه

نه برای ۴۰۵ منظورمه

امسال به نظرم احتمالش کمه 

تا تصمیم بگیرن شده ۴۰۵

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کاش یه قانونی وجود داشت میگفت یذره فکر کنید ۲۱ امتحان چجوری تو ۲۵ روز میشه داد؟؟؟؟!!!!!!!!!

اینا اگه عقل داشتن که الان وضع مملکت ما این نبود

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."