2777
2789
آهان یکی حرف دل منو زدالان بهمنه و بلاتکلیفیم من فارسی و زبان یازدهم کلی خوندم با اختصاصیاش ولی راضی ...

منم همینطور

به خدا رد دادم

مسخره کردن مارو

بابا نهایی میزارید بزاید

نمیزارید نزارید

اه کم بدبختی نداریم اینام اضافه شد

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزای من درس رو یاد بگیرین کاملتست بزنین کامل،،،بعد کنکور اردیبهشت تا نهاییا وقت واسه تشریحی خوندن ...

عمومی یازدهم دوازدهم رو نمیشه تو ۲۰ روز خوند واسه نهایی و نمره خوب گرفت بخصوص فارسی و زبان و عربی

پارسال نهایی اونقدر سخت بود که واقعا حتی عمومیا نیاز به تست زدن داشت

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
عمومی یازدهم دوازدهم رو نمیشه تو ۲۰ روز خوند واسه نهایی و نمره خوب گرفت بخصوص فارسی و زبان و عربیپار ...

دقییققققااااا

من کلی خوندم ولی خیلی بد دادم کلی تشریحیام خیلی بده🥲

Bored:/
منم همینطوربه خدا رد دادممسخره کردن ماروبابا نهایی میزارید بزایدنمیزارید نزاریداه کم بدبختی نداریم ا ...

همینو بگو یه دفعه تصمیم بگیرن هی شل کن سفت کن شده من واقعا نمیدونم چی بخونم عمومی بخونم نخونم تشریحی بخونم نخونم؟؟؟؟

گفتن اگه مثبت بشه یازدهم برای ۱۴۰۴ هم میشه۱۴۰۵ فکنم قطعی شده دهم یازدهم مثبت بشه

برای ۴۰۴ تغییری نمیکنه همین چند روز پیش دوبار اعلام کردن بچه ها اینا همش حاشیس تا ۴۰۶ تغییری نداریم

من الان نمیدونم ۴۰ درصد کنکورو بخونم؟ امکان ترمیم مجدد دوازدهم هنوز امضا نشده اونو بخونم که ۴۰ درصده ...

بهترین کار اینه تا قبل عید کنکورو بخونیم ببندیم. بعدش دیگه خبرا میاد اون موقع نهاییو شروع میکنیم با جمع بندی کنکور. 

تو قانون نوشته دقیق یادم نیس چه روز و چه تاریخی ولی تا شهریور ماه باید مصوبه مربوط به کنکور اون سال رو بدن و مشخص کنن از چه مباحثی امتحانه. حالا اینا خودشون قانون خودشونو زیر سوال میبرن😂

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

عمومی یازدهم دوازدهم رو نمیشه تو ۲۰ روز خوند واسه نهایی و نمره خوب گرفت بخصوص فارسی و زبان و عربیپار ...

من پارسال نهایی دادم اینجوری که شما میگی هم نبود.

من فرمول بیست خونده بودم فقط واسه عمومی مهما ، نتیجه خوبی هم گرفتم.

اینکه یازدهم و دوازدهم رو چجوری قراره باهم امتحان بدید حقیقتا نمیدونم چطور میشه...

شانس گند من با یه بچه چه جوری میخوام برسونم 😭😭😭

منم با دوتا بچه میخواستم بخونم که دیدم نه آقا نمیشه.اگه بردارن سال بعد میخونم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
برای ۴۰۴ تغییری نمیکنه همین چند روز پیش دوبار اعلام کردن بچه ها اینا همش حاشیس تا ۴۰۶ تغییری نداریم

اعتراضات خیلی زیاده

بعید میدونم ۴۰۵ بدون تغییر بمونه

کجا اعلام کردن تا ۴۰۶ تغییری نیست؟ میخوام مطمئن شم رو ۴۰۵ چقدر حساب کنم🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دقییققققااااامن کلی خوندم ولی خیلی بد دادم کلی تشریحیام خیلی بده🥲

اصلا کاملا فرق داره تستی و تشریحی خوندن مثلا مسائل شیمی تستیش کجا تشریحیش کجا یا فیزیک یا حتی ریاضی

عمومیا که فارسی هر پایه فقط یه ماه باید بشینی پاش من کلی فارسی خوندم پارسال شیمی و دینی و عربی و زبان ۲۰ شدم ولی فارسیم ۱۶ شده الان نمیدونم یازدهم بخونم یا دوازدهم چون فرصت ترمیم هنوز امضا نشده یازدهمم تو هواس...بدبختیم به خدا