2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 102941 بازدید | 717 پست

اگر دیدی داره ادامه میده و نمیزاره مهمونهاش  برن شمام مادرتو دعوت کن و بعد بیا پیشم هواتو کردم اما جوری نباشه که همسرت بفهمه داری عمدا این کارو میکنی. اگر همسرت اعتراضی کرد بگو منم مثل خودتم و دلم میخواد خانوادم دورم باشن

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

عزیزم جمع کن به روز بگو بریم خونه مادرشوهر با مادربزرگ برید بمونید بعد شوخرتغ نبود بی سر و صدا جمع کن و خداحافظی کن و بگو دیگه رفع زحمت می‌کنم بیا خونه ات و کاری ب کسی نداشته باش مادرش هم خوبه حتما مادر خودش نگه میدارع دیگه بعدم به غذای خوش‌مزه درست کن اومد بخورید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوروغ چرا اولش مادرش راصی نبود تک پسرش جدا بشه ازش ولی  بعدن دید واقعا سخته چون خودشم دختره مجرد داشت نمیشد ما اونجا باشیم بزا همون خودش پیشقدم شد گفت دیگه باید عادت کنید تنهایی موندن چون شوهرم سره کار میرفت ولی مسئولیت هیچی رو گردن نمیگرفت  شوهرمم چون اونجا خوب راحتر بود مسئولیت زندگی به گردنش نیود

خودت کمکم کن🌹

راه حل دیکهغ اینه بری مسافرت شهر مادرت شوهرت خواست برگرده با مهربانی بکو میخایی بیشتر بمونی ،بمون و بعد یک روز با خانواده خودت برگرد و خانواده ات هم بعد یک دو سه روز برگردن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برادر شوهر منم استرس جدایی داشت به مرور زمان بهتر شد

الان شوهرم نسبت به من سرد شده  نسبت به خانوادشم اونجور شده دیکه کلا کم حرفو ساکته ولی مامانبززگش پر رو شده نمیره شب گفت میخوام بزم یه سافت دیکه حرفشو عوض کرد منم گفتم دیگه پس نگو میرم میرم اعصابم کلا خورد شد

خودت کمکم کن🌹

موندم چرا خونه پسرش نمیره بمونه اومده اینجا

خب ایتخا تو ک سکوت یعنی رضایت شوهرت هم اصرار ک بمون تو باشی میری خونه داماد ؟!! 

برو با مادربزرگش اونجا یه وعده بمون و خودت برگرد 

اگر دیدی داره ادامه میده و نمیزاره مهمونهاش برن شمام مادرتو دعوت کن و بعد بیا پیشم هواتو کردم اما ج ...

دیکه قرار شد این هفته ببزتش روک برگشت بهش گفت این هفته میبرمت میزارمت تونه خودت

خودت کمکم کن🌹

الان شوهرم نسبت به من سرد شده نسبت به خانوادشم اونجور شده دیکه کلا کم حرفو ساکته ولی مامانبززگش پر ...

افسرده شده شوهرت اینم شد زندگی نه رابطه نه محبت نه خلوت شده مهمون بازی 

دیکه قرار شد این هفته ببزتش روک برگشت بهش گفت این هفته میبرمت میزارمت تونه خودت

برووو بمون خونه مادرت 

مد روز بیشتر بزار دلش تنگ بشه بعدم برگرد 

دوروغ چرا اولش مادرش راصی نبود تک پسرش جدا بشه ازش ولی بعدن دید واقعا سخته چون خودشم دختره مجرد داش ...

باید مسئولیت پذیر باشه. او زندگی جدا تشکیل داده و باید تموم کنه وابستگیهای الکی رو اگر نمیتونه از مشاور خبره کمک بگیره. از اول بسیار اشتباه کردی که قبول کردی یکجا زندگی کنی، در مراحل آشنایی که بودی نباید می پذیرفتی اونوقت همسرت متوجه میشد که شما چه توقعاتی ازش دارید اما کوتاه اومدید و الانم اعتراض کنی ممکنه بگه تو که شرایطمو میدونستی که وابسته خانوادمم.اون راه‌هایی که گفتم رو امتحان کن

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
منکه روم نمیشه والا برم بمونم خونه مامانبزرگم ديگه

خب یعنی چی سرده اون اتاق ؟! خب به بخاری برقی چیزی تهیه کنید گرم بشه 

والا شوهرت هم هیچ پیش زمینه از زندگی یه نفره ندارع مونده خودشم تو هم زن خوب و ساکت