2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 102870 بازدید | 717 پست

دوست عزیز ب خانوادت بگو ب بهونه اینکه زایمان کردی یک هفته بیان ببرنت خونشون اونجا بمونی ببینی حرف حسابش چیه 

بعدم با خانوادت در میون بزار همسرت فکر میکنه حامی نداری داره زور میگع بهت چه لوس واقعا 

شوهرم قهر نمیکنه ولی خیلی لجبازه میدونم دوست داره من چیزی بگم به خانوادش اینم بدتر کنه

توهم احترام بزار ..ببین خیلی سخته ها ولی درهیچ شرایطی بهشون بی احترامی نکنی ن بخاطر شوهرت بخاطر خودت ...شوهرتم انشاالله درست میشه فعلا افتاده رو دنده لج اونم چ دنده ای

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز ب خانوادت بگو ب بهونه اینکه زایمان کردی یک هفته بیان ببرنت خونشون اونجا بمونی ببینی حرف حس ...

چند بار همون گفته گفته که خانوادت خیلی خوبن کاری ندارن اصلا  با اینکه پدرم خیلی حساسه چند بار ازم پرسیده شوهرت چیکار میکنه خوبه زندگیتون منم جوابه سر بالا دادم بهش

خودت کمکم کن🌹

یه بارم بهش گفتم فلان چیزو میخوام بکن برام گفت با پررویی من اوردمت خونت دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم

ببخش شوهرت عقده ایه کینه هم هست

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اینو بگید اگه نظر دارید در رابطش ببخشیدم سرتون درد اوردمعلتش چیه شوهرم رابطه نمیخواد دیگه و جایه خوا ...

بخاطر اینکه بدون هماهنگی و خبر پاشدی رفتی خونه خودتون،اصلا کار بدی نکردی ها اتفاقا کار درستی کردی،چون شوهرم اخلاقش مث شوهر توعه میدونم چی تو مغزش میگذره 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اینو بگید اگه نظر دارید در رابطش ببخشیدم سرتون درد اوردمعلتش چیه شوهرم رابطه نمیخواد دیگه و جایه خوا ...

خب چرا از خودش نمیپرسی 

که چرا ازم سرد شدی 

اگه امکان سوال فیس تو فیس نیس میتونی ب صورت چت کردن ازش بپرسی تا اینجا با احتمالات خود خوری کنی 

خب چرا از خودش نمیپرسی که چرا ازم سرد شدی اگه امکان سوال فیس تو فیس نیس میتونی ب صورت چت کردن ازش بپ ...

پرسیدم گفته من سرد نشدم 

همشم میگه درست میشه انشالله  بعد خنده ام میفرسته

خودت کمکم کن🌹

واااااااای بعضی زنا چقددددد تحمل دارن 

من بعد زایمانم فقط شب اول و دوم مامانم پیشم موند 

شبای دیگه مادرشوهرم میومد زیاد رو نمیدادم ک پیشم بخوابه البته دو سه شب موند  چون هم تنهایی راحت تر بودم هم میخاستم فقط خودم و شوهرم تو خونمون باشیم ... نمیتونم یکی یه شب پیشمون بخوابه