2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 105470 بازدید | 724 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکله مامانبزرگشه که از صبح تا شب اینجاست مادرش اینجور نیست فوقش میگم بیا ت ام اتاق بخوابیم تا نبینم ...

راهش همونه که گفتم،به مامانت زنگ بزن بیاد پیشت.اون بیاد اینا میرن

والامن ندیدم مادربزرگ شوهر بیاد بعد زایمان

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
این رام نمیشه با حرف ولی جیغم میترسم کار به جایه باریک برسه اوله زندگی بد بشه

بالاخره باید یجوری سر این کینه کدورتا و فاصله ها جمع بشه ...همسرت کینه کرده و توهم حق داری ...برا چیزی ک حقت بوده متهم شدی و همسرتم ک اینجوری کینه گرفته و تورو نقطه مقابلش میبینه و بالاخره باید یجوری حل بشه من خودم باجیغ و داد و دعوا موافق نیستم و خودم اگر تواین شرایط باشم باهمون مورد اول سعی میکنم مشکلوحل کنم ...

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
از تو بیشتر حرصم گرفته!زبون نداری تو دختر؟نیاز به راحتی و لبای راحت پوشیدن نداری؟ ب مامانت بگو بیاد ...

امشب شیفته فردا آدمو میخوام بگم همه چیو حتی دعوامون شد بگم دیگه اعصابم نمیکشه  خودتم میگم برو اگه دوست داری سنم کمه ولی مستقل هستم میتونم با چند روز نبود شوهرم کنار بیامو راحت زندگی کنم

خودت کمکم کن🌹

بالاخره باید یجوری سر این کینه کدورتا و فاصله ها جمع بشه ...همسرت کینه کرده و توهم حق داری ...برا چی ...

بیاد صبح ببینم چیکار میتونم بکنم چند وقته زیاد دیگه نمیرم سمتش ولی اونم نمیاد دیگه

خودت کمکم کن🌹

راهش همونه که گفتم،به مامانت زنگ بزن بیاد پیشت.اون بیاد اینا میرنوالامن ندیدم مادربزرگ شوهر بیاد بعد ...

خودش آورده از اول دلش نمی‌خواست بیاد که این شوهره  من آوردش الانم نمیره که

خودت کمکم کن🌹

بیاد صبح ببینم چیکار میتونم بکنم چند وقته زیاد دیگه نمیرم سمتش ولی اونم نمیاد دیگه

ان شاءالله ک حل میشه ..عکس العمل همسرت خیلی بچگونه بوده چون قهر و لج برا بچه هاس آدم توزندگی زناشویی مشکلات با حرف باید حل کنه ..همه زندگیا بالا پایین و عدم تفاهم هست ..ولی خب زن و شوهر باید باهم حرف بزنن بهم دیگه فرصت حرف زدن بدن ب حرف همدیگه فکر کنن‌.‌..اینجوریه ک زندگی دوام پیدا میکنه نه اینکه قهر کنی و لج کنی 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
ان شاءالله ک حل میشه ..عکس العمل همسرت خیلی بچگونه بوده چون قهر و لج برا بچه هاس آدم توزندگی زناشویی ...

شوهرم قهر نمیکنه ولی خیلی لجبازه میدونم  دوست داره من چیزی  بگم به خانوادش اینم بدتر کنه

خودت کمکم کن🌹

اینکه خونه داشتین وسایل هم چیده شده و شوهرت برا اینکه بیاین خونه خودتون موافق نبوده

تا یک زور به زایمانم راضی نبود عصرش خونه مادرش بودم رفتم صبح اومدنی خونه خودمون اومدم

خودت کمکم کن🌹