2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 102397 بازدید | 717 پست
وقتی بد موقع ازدواج میکنیدبا این شوهرای بدرد نخور و مسخرتونهرروز فقط حالم رو بهم میزنه این تاپیکاچقد ...

چرا اینقدر حق میگی لامصب😂😂

فقط امضات🥲😂

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر مظلومی استارتر ، هر بار میام نی نی سایت از مردها متنفر میشم ، بچه رو زن زاییده ، مرده ادایی و افسرده شده ، زن آخه تو اونهمه رنج حاملگی.و بچه زاییدن کشیدی حالا باید ناز شوهرتم بکشی

اگه ازدواج اینه مرض دارین خودتونو تو دردسر میندازین

از حرفات سرم سوت کشید و خودت هم ناراحت نشی رک میگم آدم منفعلی هستی 

جنم و عرضه نداری 

به خودت بیا 

نوشتی مادرشوهرت نمی ذاره بین شما شکرآب بشه

دیگه به چی میگی شکرآب؟ سه ماهه رابطه نداری و جدا از هم می خوابید 

وااااای سرممممممم درد گرقت

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
۳ ماه از زایمانم گذشته حتی نزدیکیم نیومدهنمیدونم درک کنی یا نه یکی باید همدمه آدم باشه بعده زایمان ک ...

مردا بعد زایمان فقط ادمو روانی میکنن چرا متوجه نمیشن افسردگی بعد زایمان داره زن 

بجای پرکردن خلا عاطفی زن میرن مادرشوهرو خواهر شوهر هم میارن برا عذاب زن بدبخت

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
۳ ماه از زایمانم گذشته حتی نزدیکیم نیومدهنمیدونم درک کنی یا نه یکی باید همدمه آدم باشه بعده زایمان ک ...

به جان خودم مثل ملکه ها از مامانبزرگه کار بکش بزاره فرار کنهمگه نیومده مراقبت و کمک

چرا اینقدر حق میگی لامصب😂😂فقط امضات🥲😂

😂😂😂😂🥲

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
میشه اینجا بگی چون من تازه اومدم نمیدونم کجا باید بیام خصوصی بهت پیام بدم

سلام

آن کاربر می خواهد تبلیغ دعانویس و... کنه.

این جا که نمیاد شماره بده !!!

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چقدر مظلومی استارتر ، هر بار میام نی نی سایت از مردها متنفر میشم ، بچه رو زن زاییده ، مرده ادایی و ا ...

همه اینجور نیستن که ..این نوبرشو آورده..خدا هدایتش کنه نامردو سر ش به سنگ بخوره

چند نفر گفتن شوهرم مشکوکه رفتن جواب ندادن کجاش مشکوکه خیلی دل آشوبه گرفتم

اسی نگران نشو شوهرت شبا با دخترای دیگه بیدار میمونن ختم صلوات دارن روزا هم با دخترا میرن دعا ونذر ونیاز تو همچنان باننش ومادر ننش خوش باش