2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 104225 بازدید | 719 پست

وقتی بد موقع ازدواج میکنید

با این شوهرای بدرد نخور و مسخرتون

هرروز فقط حالم رو بهم میزنه این تاپیکا

چقد شوهرا آشغال شدن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی بد موقع ازدواج میکنیدبا این شوهرای بدرد نخور و مسخرتونهرروز فقط حالم رو بهم میزنه این تاپیکاچقد ...

😂😂😂

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

چقدر منی ت من،۲سال موندم پیش خانواده شوهرم پیش هم دیگ هم میخابیدیم یعنی همه ت هال پذرایی  میخابیدیم  . خونه هم اماده بود ولی چندتا چیز جزئ کم داشتیم چقدر در حقم بی احترامی کردن چ حرفای رو بهم نگفتن الان ی هفته اومدم خونه خودم راحت شدم 

ولی هنوز شوهرم بهم اسرار میکنه میگه بیا بریم نمیرم

یه بارم بهش گفتم فلان چیزو میخوام بکن برام گفت با پررویی من اوردمت خونت دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم

وا ینی خونه داشتین با خانواده همسرت زندگی میکردیم چ وضعیه چرا؟ حتما برین مشاوره عزیزم تاخدای نکرده کارتون ب جدایی نکشیده 

نمیدونم واقعا از یه طرف بچه داری استرس داره از یه طرفیم میگم چرا اصلا ازدواج کردم میگم خدایا همه این ...

ن بازم مثل تو هستن

ببین بکشونش ب ی خلوتی

شده دو دیقه برین تو ماشینش بشینین صحبت کنین

ماشین اگه نداره وقتایی ک اون دوتا زن نیستن خونت صحبت کن

ببین اول از در مهر و محبت وارد شو دیدی جواب نمیده بزن ب تیپ و تارش دادو هوار کن سلیطه بازی در بیار خودشو خیس کنه ببینه ابروش داره میره ازین غلطا نمیکنه جدی میگم رو بعضیا جوابه

چقدر منی ت من،۲سال موندم پیش خانواده شوهرم پیش هم دیگ هم میخابیدیم یعنی همه ت هال پذرایی میخابیدیم ...

ینی ببین گلم هرررطور هم شد نرو مشترک با مادرشوهرت بشین😂

ببین مادرشوهر من خیلی زن دست و دلباز و خونگرمیه بازم باهاشون راحت نیستم تو ی ساختمونم چ برسه بد باشن

همش باید توضیح بدیم کجا رفتیم کی میایم کی فلان میکنیم ال میشه بل میشه اونم ی زن تنهاست باید مراقبش باشیم 

ببین گلی فرقی نداره ۱۹ سالت باشه یا مثل من ۲۶ فقط تو این زمونه ک همه گرگ ان باید گرگ باشی و گرن میخورنت از الان گربه رو دم حجله بکش 

ینی چی تو هم نیاز داری میگی ۳ ماهه نزدیکت نشده مگه سیب زمینیه من جای تو بودم خشتکشو دریده بودم 

مسئله رو ب پدرومادرت درمیون بذار حتما بذار بدونن تو بی کس و کار نیستی زبونم لال

خوشبحال دخترایی که با پسر بی کسو کار ازدواج میکنن....خوشبخت دوعالم میشن🕴

واقعا منم همیشه دوس داشتم با یه پسر که هیچکسسس رو نداره ازدواج کنم از بخت بدم با یه پسر که خانواده خیلی پرجمعیتی داره ازدواج کردم 

اشتباه میکنی که به خانواده ات نگفتی باید بهشون بگی بیان ببرنت خونشون یه مدت بمونی تا وضعیتت دررست شه 

از اینکه پیش دیگران هم بگن ول کرده رفته نترس چون همه درک میکنن اینکه سه ماهه مادربزرگ شوهرت خونت باشه طبیعی نیست