2777
2789

بچه ها مامانم مشکل اعصاب شدید داره پدرمم 20سال بیشتره فوت شده بعد الان تقریبا سالگرد پدرمه از یه هفته پیش مادرم خون به حیگرم کرده هی خاطرات زجر اور اون روزو یاداوری میکنه هرچقدرم میگم مادر من خالم بد میشه نگو فایده نداره چندروزه بسکه گفته خوابو خوراک ندارم بعد امروز دیگه گفتم بزار یکم دلداریش بدم باهم حرف میزدیم هی میگفت اره کاش حداقل عموهات بعد مرگش فلان میکردن حالام اینم بگم خدایی اونام ادمای پستی هستن و ذره ای کمک که نکردن هیچ تا جایی که تونستن چاپیدن گفتم مادرمن 20ساله خودتو با این حرفا اذیت کردی درصورتی که ما خدارو داشتیم جهازو همه چیمونم به موقش ور شد یهو برگشته بهم میگه ااا خدارو داشتی؟باید اپارتمانمو نمیفروختم جهاز برات بخرم که به نکبت بیوفتی بفهمی. همه چقدر پستن منم مال خودمو دادم بت کار خدا نبوده

خب این تا الان چیزی بود که گفت ولی چه حرفیه اخه مگه یه مادر میتونه اینجوری بگه من تا الان هر یار اینو گفته برو خودم نیوردم گفتم دستتم درد نکنه بزرگواری کردی ولی خب همین اپارتمانم حاصل زندگی مشترکتون بوده که بعد مرگش رسیده به تو دیگه منت چیمیذاری اونم اییینهمه سال منم گفتم خب اگه راضی نبودی نمیدادی بخدا لگر درمونده میشدیم مطمعن باش خورد خورد میخریدیم

بزار بگه مادره

چیو مادره بخدا داره سکتم میگه خیلی باید یکی مریض باشه لخظه لحظه جون کندن پدرتو برات سالیان سال شرح بدعگه

اره الان ساعتیه که زنگ زد باهات حرف زد الان ساعتیه که رفت زیر ماشین الان ساعتیه که جونش بالا اومد خب اخه چه کاریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مامانم خاطرات بدش رو که با بابام داشته خیلی تعریف میکنه ، بابام فوت کرده ، اما من با جون دل بهش گوش میدم باهاش حرف میزنم‌....این چیزا عادی و مادرت حق داره سغی کن درکش کنی 

بهتره مادرت رو ببری پیش روان پزشک حداقل خودت آروم میشی مادرت هنوز توی سوگ مونده وافسرده هست هنوز با غمش کنار نیومده به گفته خودت فامیل پدری هم بجای مرحم نمک رو زخم شدن واینا همش براش شده عقده وهی تکرار میکنه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بهتره مادرت رو ببری پیش روان پزشک حداقل خودت آروم میشی مادرت هنوز توی سوگ مونده وافسرده هست هنوز با ...

دکتر نمیاد دارو هم نمیخوره میگه من خوبم همه دیوونن

منم مامانم خاطرات بدش رو که با بابام داشته خیلی تعریف میکنه ، بابام فوت کرده ، اما من با جون دل بهش ...

اخه تا کی؟بخا بیستو هشت سالمه هرروز نشستم به بدبختیاشگوشکردم اونم از زندگی مشترکی که فقط 8سال طول کشیده نصفشم قهر بوده احه کی قراره تموم بشه 

دکتر نمیاد دارو هم نمیخوره میگه من خوبم همه دیوونن

پس باهاش همدردی کن حداقل یکم آروم شه یا اگه میتونی بایه پزشک مشورت کن دوز پایین دارو براش بنویسه خودت با غذا بهش بده البته این راه رو زمانی انجام بده که اصلا پیش روان پزشک نره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اخه تا کی؟بخا بیستو هشت سالمه هرروز نشستم به بدبختیاشگوشکردم اونم از زندگی مشترکی که فقط 8سال طول کش ...

من 18 سالمه از 10 سالگی وضعیتم همین بوده تا الان هیچوقتم خسته نشدم...مادرتون زیر تروم ها و فشار های خیلی سختی بوده بخاطر همون نمیتونه بس کنه این صحبت ها رو ، باهاش مهربون باش محبت کن بغلش کن بوسش کن کم کم تموم میکنه این رفتارشو ، منم با مامانم همین کارو کردم خداروشکر الان خیلی خیلی حالش خوبه و اوکی درمورد بابام حرف نمیزنه