2777
2789
عنوان

مامانم خیلی انرژی منفی داره چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 68 پست
خیلی دلم میخواد بشینم باهات ساعت ها صحبت کنم و قانعت کنم ولی هم میدونم مقدور نیست هم اینکه فکرنکنم ا ...

من حس تنفرم به مامانم تا آخر دنیا دارم...چون وقتی بابام اینو آدم حساب میکنه این با ما خوبه وقتی بابام باهاش خوب نیس اینم باهامون خوب نیس همه فکرو ذکرش بابامه ک آدم حسابش نمیکنه و انقد غرور نداره که فقط به فکر یه آدم بی ارزش و روانیه ...

من حس تنفرم به مامانم تا آخر دنیا دارم...چون وقتی بابام اینو آدم حساب میکنه این با ما خوبه وقتی بابا ...

متاسفم عزیزم برای این حس هایی که تجربه کردی میفهمم چی میگی 🥺 نمیدونم چی بگم انشالله مشکلاتت حل بشه ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲

من ۱۸ 

من میترسم ازدواج کنم  شوهرم هم بداخلاق از آب دربیاد 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اگ شوهر آیندمم بد باشه خودکشی میکنم چون من فقط به امید ازدواج هیچکاری نکردم

یعنی چی هیچکاری نکردیییی؟

ایشالله فرد خوبی باشه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خودکشیینی این زندگیه ک من میکنم🙁انگار وسط جهنمم

منم بخداااا دقیقا وسط جهنم دیگه تحمل ندارم 

پدرم هم جدیدا خیلیییی بداخلاق شده 🫠

شاید یه مشکلی داره آدم ها بی دلیل ترشرو و عبوس نمی شن که گاهی سختی ها و مشکلات همچین شخصیتی ازشون می‌سازه 

چرا به جای اینکه به فکر ازدواج و ترک کردنش باشی به فکر کمک بهش نیستی ؟  

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

شاید یه مشکلی داره آدم ها بی دلیل ترشرو و عبوس نمی شن که گاهی سختی ها و مشکلات همچین شخصیتی ازشون می ...

مامان من از جوونیش کلا افسرده و بی انرژی بوده بعد با بابام ازدواج کرده کلا رد داد 

منم بخداااا دقیقا وسط جهنم دیگه تحمل ندارم پدرم هم جدیدا خیلیییی بداخلاق شده 🫠

تا میتونی زود ازدواج کن ازشون راحت شو 

چون روز به روز روحیت داغون میشه 

تنها چیزی که باعث شده صبر کنم یاد خدا بوده و گرنه خیلی وقته پیش خودکشی کرده بودم

تا میتونی زود ازدواج کن ازشون راحت شو چون روز به روز روحیت داغون میشه تنها چیزی که باعث شده صبر کنم ...

هعییی چه آرزو ها که داشتم به فنا رفت 

همین تصمیم رو دارم ازدواج کنم ولی با آدم خوب نه با ....

روحیه ام که داغونه منم بخدا به امید خدا و روزهای خوب دووم اوردم

شاید یه مشکلی داره آدم ها بی دلیل ترشرو و عبوس نمی شن که گاهی سختی ها و مشکلات همچین شخصیتی ازشون می ...

به فکر کمک بهش هستم خیلی بهش روحیه میدم بخدا هر روز بدیاشو فراموش میکنم باهاش خوب رفتار میکنم ولی اهمیت نمیده بد رفتاری میکنه ...وقتی چندین ساله خاستن درستش کنم نشد من دیگ چیکار کنم دیگ حالم ازش بهم میخوره...روان پزشک رفته بود قرص خورد بهتر شده بود ولی دیگ قرصارو نخورد😐

مامان من از جوونیش کلا افسرده و بی انرژی بوده بعد با بابام ازدواج کرده کلا رد داد

پس مشکلش از دوران مجردیش ریشه داره و ازدواج با پدرت تشدیدش کرده 

شاید اگه تو که دخترش هستی ازش فاصله نگیری و درکش کنی کمی حالش بهتر شه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

هعییی چه آرزو ها که داشتم به فنا رفت همین تصمیم رو دارم ازدواج کنم ولی با آدم خوب نه با ....روحیه ام ...

باور کن هر روز کلی انرژی مثبت میدم به خودم فکرای منفی رو دور میکنم ولی نمیشه تا وقتی من تو این خونم حس خوبی نمیگیرم هیچوقت 🤧