2777
2789
عنوان

مامانم خیلی انرژی منفی داره چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 68 پست
هعییی چه آرزو ها که داشتم به فنا رفت همین تصمیم رو دارم ازدواج کنم ولی با آدم خوب نه با ....روحیه ام ...

انشاالله زود ازدواج کنی عزیز دلم 🌸جز صبر هیچ کاری ازمون بر نمیاد 

باور کن هر روز کلی انرژی مثبت میدم به خودم فکرای منفی رو دور میکنم ولی نمیشه تا وقتی من تو این خونم ...

چقدر تو مثل منیییی🫠

منم حتی با خیال بافی زندگی میکنم و ...

ولی واقعا دیگه رد دادم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله زود ازدواج کنی عزیز دلم 🌸جز صبر هیچ کاری ازمون بر نمیاد

مرسی عزیزمممم🥰

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

پس مشکلش از دوران مجردیش ریشه داره و ازدواج با پدرت تشدیدش کرده شاید اگه تو که دخترش هستی ازش فاصله ...

انقد آسیب روحی زده بهم نمیتونم تحملش کنم ...من تازه از اون دوران سخت افسردگیم گذر کردم 

به فکر کمک بهش هستم خیلی بهش روحیه میدم بخدا هر روز بدیاشو فراموش میکنم باهاش خوب رفتار میکنم ولی اه ...

پس بی خیال حالا که هر کاری از دستت ساخته بود انجام دادی و به نتیجه ای نرسیدی بهتره رهاش کنی به حال خودش 

اینجور ادما رفتار و کارهاشون درسته ازاردهنده است و زندگی رو برای ادم زهر میکنن ولی خب چه میشه کرد باید بهشون به چشم بیماری نگاه کنیم که کنترلی رو اعمال شون ندارن 

با این حال امیدوارم خدا سلامتی بده 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

درست میشه همچی

امیدوارمممم

انقد آسیب روحی زده بهم نمیتونم تحملش کنم ...من تازه از اون دوران سخت افسردگیم گذر کردم

درک می کنم اینجور آدما خودشون درمان نمی کنم که هیچ اطرافیان شون هم مریض میکنن 

سعی کن بیشتر وقتت رو با دوستات بگذرونی مثلا کافه ای سینما یا کتابخونه... کلا زیاد تو اون محیط سمی نباشی بهتره

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.