2777
2789
عنوان

مامانم خیلی انرژی منفی داره چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 68 پست
من گذاشتم انرژی منفی فضا رو هم جذب کرد الان فضا جاذبه نداره

🤨

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اول اینطوری بودن یا بعد از اتفاقی چیزی اینطوری شدن؟؟

بابام مامانم از وقتی ازدواج کردن همش زندگیشون پر از دعوا و طلاق بوده هرکی جای مامانم بود روانی میشد چون اصلا باهم نمی‌سازن همین الان هم با هم قهرن

سنگ نمک خریدم کردش تو شیشه میگه میگن بزارین تو شیشه ؟؟میشه تو شیشه بزاریش؟

فک نکنم من نشنیدم 

من برلی خودمون دو سه تا خریدم 

یکی توی اتاق خودم 

یکی توی پذیرایی 

یکی هم توی اتاق مامان بابام 

همینجوری سنگه رو گذاشتم روی میز 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بابای منم خیلی تومخه هااااا ولی یه ذره قابل تحمل تر از مامانمه

برا ما برعکسه 

بابام اولا خیلیییی بهتر بود ولی کلا آدم قانونمندی هست و این آدم رو اذیت میکنه 

الان هم که کلا همش با مامانمم در حال دعوا  

زندایی هم دارم رو مخخخخخ

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بری فک کردی تموم میشه؟ من مامانم هرروز زنگ میزنه کلی غر میزنه از بابام و خواهر برادرم و برادر و عروس ...

دقیقا اینا بعد ازدواج هم منو ول نمیکنن چون خیلی کنترل گرن

بابام مامانم از وقتی ازدواج کردن همش زندگیشون پر از دعوا و طلاق بوده هرکی جای مامانم بود روانی میشد ...

تو این دعواها مامانا از نظر روحی نابود میشن و نتیجش میشه همین رفتارا باباها هم میشن ادم خوبه ی بچه ها

همه ی این حرفارو الان شاید درک نکنی بعدا وقتی مادر شدی میفهمی...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

(انرژی منفی جو جادبه فضا رو جذب مرد)

فهمیدم چی گفتی برادر 

میگم یعنی یه جوری بود جملت 

بابام مامانم از وقتی ازدواج کردن همش زندگیشون پر از دعوا و طلاق بوده هرکی جای مامانم بود روانی میشد ...

خب پس علتش پدرتون هست.

با پدرتون صحبت کنید. بیچاره مادرتون دست خودش نیست که اینطوری می‌کنه.

جاری مثل رود🌱💛🧡