2777
2789
عنوان

کارتون هایی که باهاش بزرگ شدین🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 80 پست
مامانم هیچ وقت نمیزاشت سیندرلا ببینم با اینکه سانسور هم بود خدایا 🥲

چرا؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
نه من اوایل 70 هستم اما تا 15 سالگی کارتون میدیدم 🫣😁

منم تا ۱۳،۱۴ سالگی میدیدم،یبار خاله کوچیکم اومد گفت داری چی میبینی گفتم برنامه کودک،گفت خب تو کودکی؟😂دیگه ار اون موقع به بعد نگاه نکردم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوتا خاطره دارمچون نزدیک کشورهای حاشیه خلیج فارس هستیم کانالی اونا هم میگرفتدو تیتراژ دو موسیقی گ ...

آره اینجا که کلا ما رو گول میزدن از اول دو قلوهای افسانه ای اصلا دوقلو نبودن، دوست دختر پسر بودن تو ذهن ما اینجور القا کردن دو قلو ن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دیدن نسل های دهه نودی همه کارتوناشونو از نت میبینن اون وقت ما سی دی مون می‌خورد زمین یا وقت نمی‌کردی ...

باز تو خیلی جدیدی ما پلنگ صورتی با تلویزیون سیاه سفید می‌دیدیم هیجی ش صورتی نبود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت