2777
2789
عنوان

کارتون هایی که باهاش بزرگ شدین🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 80 پست

سوپر من ،عنکبوت،یوگی و دوستان ،گاایور،پلنگ صورتی،مورچه و مورچه خوار،مهاجران،معاون کلانتر ،شزم،لوک خوش شانس ،بل و سباستین،بی خانمان همون پرین،پسر شجاع و ....

کاربر آقا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارتن های دهه‌ی شصت یه چیز دیگه بود حنا دختر ی در مزرعه بچه های آلپ، رام‌رامکال پرین ،هاچ زنبور عسل ...

خانواده دکتر ارنست   کارتون گالیور   کارتون نل و پدربزرگش  پسر شجاع

یادش بخیر

من عاشق آنه بودمزنان کوچکگربه سگخانه مایه کارتون بود اتوبوس زرد لود همش گردش میرفتن اسمش یادم نیس.با ...

سفرهای علمی 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانواده دکتر ارنست کارتون گالیور کارتون نل و پدربزرگش پسر شجاعیادش بخیر

اره اصلا هنوز موسیقی اینا و تیتراژ شو می‌شنوم یه حالی میشم، بجه های الان فکر نکنم مث نسل ما خاطره هی براشون بمونه ،آنقدر که کارتن‌ها خشن و سرد و یخ 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره اصلا هنوز موسیقی اینا و تیتراژ شو می‌شنوم یه حالی میشم، بجه های الان فکر نکنم مث نسل ما خاطره هی ...

برنامه کودکای الان واقعا مثبت ۱۸ هستند 

ما کارتون های برادرزاده ام رو اول میبینم بعدش نشون خودش میدیم