2777
2789
عنوان

کارتون هایی که باهاش بزرگ شدین🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با تموم کارتون های برادرت همنظرم ... و همونارم دیدم فقط 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سرندی پیتی

آخ با صدای خانم علو

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یادمه کلی سی دی داشتیم

با شبکه های ۱ و ۲ و۳

بعدش شبکه های دیکه اومد باورم نمیشد که یه شبکه ای است صبح تا شب برنامه کودک میده(پویا)

بعدش که ماهواره خریدم احساس می‌کردم کارخونه کارتون های خودم رو تاسیس کردم چون دوتا شبکه داشت😂

تام و جری

لاک پشت های نینجا 

بابا لنگ دراز 

پلنگ صورتی

تارا کره اسب قهرمان 

گارگاه مارپل و پو ارو

بینوایان 

فوتبال رباتیک 

و... که یادم نیست 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من عاشق آنه بودم

زنان کوچک

گربه سگ

خانه ما

یه کارتون بود اتوبوس زرد لود همش گردش میرفتن اسمش یادم نیس.

بایه کارتون که چهارتا بودن بااسب هاشون کوچولو بودن

هوهوخان

غزاله

لک لک ها

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

عاشق انیمیشن بودم 

کارتون با خانمان و بینوایان و بابا لنگ دراز

و باب اسفنجی و...

ایکاش زمان اون موقع متوقف میشد)

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟